Elazığspor’da transfer yasağının kaldırılması ve ardından 22 oyuncunun transfer edilmesi sonrası şehirde başlayan heyecan devam ediyor sevgili seyirciler.

Bu doğrultuda Elazığspor’un transfer yasağının kaldırılmasına önemli katkılar sağlayan vali Çetin Oktay Kaldırım ile ETSO başkanı Asilhan Arslan ve ETSO meclis başkanı Ahmet Yaşar cumartesi günü saat 12:00’ de tarifeli uçakla ilimize gelecekler.

Havalimanından Elazığspor kulübüne geçecek olan heyet; burada yapılacak açıklamaların ardından futbolcuları ve teknik heyeti ziyaret ederek tanışacak ve Giresunspor maçı öncesinde başarılar dileyecekler.

Heyetin Elazığspor ziyaretine, Kayyım başkanı Doç.Dr. Sebahattin Devecioğlu da eşlik edecek.

Elazığspor kulübü, cumartesi günü saat 12:30’da gerçekleşecek ziyaret için tüm taraftarları tesislere davet ederek, bu geçiş döneminde yanlarında olmalarını istedi.

Öte yandan Vali kaldırım, ETSO başkanı Arslan ve ETSO meclis başkanı Yaşar’ın Elazığspor kulübünü ziyaretleri esnasında forma kampanyasının da başlatılacağı ve bu kampanyanın da Elazığspor kulübüne gelir getirmek için start verileceği ifade ediliyor.