Tüm Türkiye’nin Konuştuğu O İsim Elazığ’a Geliyor

Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım’ın talimatlarıyla Türkiye’nin iki göl manzaralı tek kayak merkezi olan Hazarbaba Kayak Merkezinde ilk defa düzenlenecek olan Hazarbaba Kış Festivali için birçok etkinliğin yanı sıra ünlü fenomenler ve sosyal medyanın en popüler yüzü CZN Burak’ta programa katılacak.

Tüm Türkiye’nin Konuştuğu O İsim Elazığ’a Geliyor

Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım’ın talimatlarıyla, son 7 yıldır işletmeci tarafından yapılmayan telesiyej hattının tüm bakımları,  güvenlik testleri tamamlanan ve malzeme eksiklikleri giderilen, kafeterya hizmetleri geliştirilen ve bütün kalemlerde fiyatları yarıya çekilen Türkiye’nin iki göl manzaralı tek kayak merkezi olan Hazarbaba Kayak Merkezi ilk defa düzenlenecek olan Hazarbaba Kış Festivali ile açılacak.

Hazırlık ve eksikliklerin giderilmesi için konuyla yakından ilgilenen ve çalışmaları yerinde inceleyen Vali Kaldırım daha öncede yaptığı açıklamada yarıyıl tatilinin başlangıcında festival havasında bir açılış programı düzenleyeceklerini ifade etmişti.

Vali Çetin Oktay Kaldırım, ilk defa düzenlenecek olan Hazarbaba Kış Festivali ile ilgili bir müjde daha verdi.

Sosyal medyada gerek yaptığı yemeklerle gerekse yaptığı sosyal sorumluluk projeleri ile adından sıkça söz ettiren CZN Burak’ta Hazarbaba Kış Festivaline katılacak.

KALDIRIM: SOSYAL MEDYANIN EN POPÜLER YÜZÜ CZN BURAK’TA BİZİMLE OLACAK

Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım açıklamasında, “Hazarbaba kar festivaline hazır. İlk defa düzenleyeceğimiz Hazarbaba Kış Festivali için bütün hazırlıklarımız tamam. Yarın birçok etkinliğin yanı sıra ünlü fenomenler ve sosyal medyanın en popüler yüzü CZN Burak’ta bizimle olacak. Tüm Gakgoları ve kar tutkunlarını bekliyoruz” ifadelerine yer verdi.

Güncelleme Tarihi: 18 Ocak 2020, 14:56

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Elazığlı
Elazığlı - 4 yıl Önce

CZN BURAK denen şahsın karşılığı nedir kimin ilgüsini çeker onu çağırana kadar 10 tame you tube fenomeni çağırın

SAYIN valim
SAYIN valim - 4 yıl Önce

Sayın valim fiyatları paylaşın bilelim.

Komik
Komik - 4 yıl Önce

Türkiyenin konuştuğu isim diyip parlatmayın kardeşim basit başlıklar atmayın böyle czn burak kim ki türkiye konuşuyormuş hahahah

SIRADAKİ HABER

banner137