Tunç, Sorunları Dinledi

Elazığ Ticaret Sanayi Odası Yönetim Kurulu üyesi ve Elazığ İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkan Yardımcısı Tahir Tunç, Sürsürü Mahallesi muhtarı Abdülkerim Sarıaydın’ın sorunlarını dinledi. Sarıaydın konuşmasında, Sürsürü Mahallesi’nin kentsel dönüşüm kapsamında olduğunu ama belediyenin bu anlamda hiçbir gayret içinde olmadığını dile getirdi.

Tunç, Sorunları Dinledi

Elazığ Ticaret Sanayi Odası Yönetim Kurulu üyesi ve Elazığ İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkan Yardımcısı Tahir Tunç, Sürsürü mahallesindeki kentsel dönüşüm ile alakalı açıklamalarda bulundu.

Tunç, ELMÜTDER Yönetim Kurulu istişare toplantısı konuğu olan Sürsürü Mahallesi muhtarı Abdülkerim Sarıaydın’ın sorunlarını dinledi.

Sarıaydın Sürsürü Mahallesi’nin kentsel dönüşüm kapsamında olduğunu ama belediyenin bu anlamda hiçbir gayret içinde olmadığını dile getirdi.

Sarıaydın ayrıca cumhurbaşkanlığına konu ile alakalı dilekçe yazdıklarını, temennilerinin yakın bir zaman da birlik beraberlik çerçevesinde Elazığ İnşaat Müteahhitlerinin de aracılığıyla çözülebileceği kanaatinde bulundu.

“SEÇİM SONRASI ÇÖZÜM ODAKLI ÇALIŞACAĞIZ”

Tunç ise yaptığı konuşmada, “Şunu belirtmek isterim ki Elâzığ’da riskli alan içerisinde olan mahallemizde evlerin her an bir yağmur yağmasından bile etkilenip yıkılacağı bir durum söz konusu olmasına rağmen bu sorunun merciler tarafından çözülmemesi bizleri üzmüştür. Bu kapsamda üzerimize düşen görev ne ise başta dernek başkanımız olmak üzere elimizden gelen tüm çabaları seferber edebileceğimizin vurgunu yapmak isterim” dedi.

TUNÇ, seçim sonrasında diyalogların daha sağlam ve daha elverişi bir şekilde çözüm odaklı yapılacağı düşüncesinde olduğunu belirtti.

TEKATAŞ’A TEŞEKKÜR

Tunç, Van Büyükşehir Belediyesi Su Kanalizasyon İşleri (VASKİ) Genel Müdürü Ali Tekataş’ın Göreve geldiği günden bu yana bir çok projelere imza attığını ve yaptığı çalışmalarla halkın takdirini kazandığını dile getirdi.

Öte yandan ELMÜTDER’e yapmış olduğu ziyaretten dolayı da memnuniyet duyduklarını dile getiren Tunç, “Nazik ziyaretlerinden dolayı da derneğimiz adına ve şahsım adına teşekkür ediyorum” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137