Tunceli’de Yamaç Paraşütü İlgi Odağı Haline Geldi

Eşsiz doğa manzarası ile tabiat güzelliğini bir arada bulundurarak turistlerin ilgisini çeken Tunceli, yamaç paraşütü severlerin de ilgi odağı haline geldi.

Tunceli’de Yamaç Paraşütü İlgi Odağı Haline Geldi

Yerli ve yabancı turistlerin ilgi odağı haline gelen ve eşsiz doğa manzarası ile tabiat güzelliğini bir arada bulunduran Tunceli,  artık sporcularında uğrak alanlarından biri oldu.

Yaz dönemi boyunca turist akınına uğrayan Tunceli’de turizm alanında yeni alanlar oluşturulması için Munzur Adrenalin Doğa ve Hava Sporları Kulübü tarafından tandem ve yamaç paraşütü eğitimleri verilmeye başlanıldı.

EĞİTİMLER BÜYÜK İLGİ TOPLUYOR

Yapılan eğitimlere büyük bir ilginin olduğunu söyleyen, Türk Hava Kurumu (THK) uçuş eğitimi uzmanı Levent Günher, yapılan bu etkinliklerin bölge turizmine büyük katkı sağladığını ifade etti.

Eğitimlerin kendisi tarafından verildiğini belirten Günher, “20 yıldır uçuş yapıyorum ve bu konuda yüzlerce usta öğretici yetiştirdim. Tunceli'nin doğası beni etkiledi. İnanılmaz bir doğal güzellik ve arazi yapısı var. Yamaç paraşütü için müthiş uygun alanlara sahip. Bu bağlamda hem uçmayı seven, hem de yamaç paraşütü eğitimi almak isteyen tüm sporseverleri bekliyoruz” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137