MHP Baskil Belediye Başkan Adayı Tuncer Turus, seçim bölgesinde düzenlenen mitinge katılmak üzere Elazığ’dan Baskil ilçesine konvoylar eşliğinde hareket etti. Tuncer Turus’a MHP İl Başkanı Semih Işıkver, Teşkilat mensupları, kadın kolları ve partililerde eşlik etti.

Konvoylar eşliğinde Baskil İlçesine gelen  MHP Baskil Belediye Başkan Adayı Tuncer Tunus,miting alanında coşkuyla ve kurban Kesilerek karşılandı.

MHP Baskil Belediye Başkan Adayı Tuncer Turus için düzenlenen miting dua ile başladı.

GENÇ: 31 MART’TA FİLİZLENİP DEĞİŞİME YELKEN AÇACAKTIR

MHP Baskil İlçe Başkanı Vehbi Genç, “Değişimin elzem olduğu gerçeğinden hareketle çalışmalarımıza ilçe binamızı değiştirmekle başladık. Bugün ise burada kardeşlik ve birliktelik adına attığımız değişim tohumları Rabbim izin verirse 31 Mart’ta filizlenip değişime yelken açacaktır” ifadelerini kullandı.

IŞIKVER: BEN BUGÜNÜ BİR MİLAT KABUL EDİYORUM

MHP İl Başkanı Semih Işıkver, Baskil’in çok önemli bir ilçe olduğunu vurgulayarak, “Baskil’de idarecilerin değişmesinin vakti geldi. Demek ki; Baskil’de yönetim felsefesinin, idari zihniyetin de değişmesinin vakti geldi. Kıymetli Baskilliler, işte o gün bu gündür. Tuncer Turus buraya Baskilli’nin insanca yaşamasına engel olan bütün tabuları yıkmaya geldi. Tuncer Turus buraya Baskilliyi, Baskilli ahalisini korku imparatorluklarının altında yaşatan ve bu korku imparatorluklarını tarihe gömmeye geldi. Bugün tarihi bir gündür. Ben bugünü bir milat kabul ediyorum. Müjdeler olsun, selam olsun gelecek dönemde asrı ve çağı yakalayacak olan Baskil’imize selam olsun” şeklinde konuştu.

TURUS: BİZ HAKKI BİLEN, HALKI GÖZETEN OLACAĞIZ

MHP Baskil Belediye Başkan Adayı Tuncer Turus, “Hep birlikte güzel Baskil’imizi olması gereken yere getireceğiz. Biz hakkı bilen, halkı gözeten olacağız. Belediyemizde her şey şeffaf olacaktır. Sizi işinizle korkutacaklar, çocuklarınızın işleriyle korkutacaklar, ikna edemezseler ticaretinizle korkutacaklar. Ama artık o söylemlere itibar etmeyin. Çünkü bu devir bitti. Biraz cesaret esareti yenecektir. Biz de artık hükümet ortağıyız. Tüm büyük şehirlerde ortak aday çıkardık. Yarın Baskil Belediyesini biz aldığımızda yine iktidarın tüm imkanlarından fazlasıyla faydalanacağız. Yapacağımız tüm hizmetleri zorunluluk bilip karşılıksız yapacağız. Davamız hak davasıdır, amacımız istikrardır” dedi.

TURUS: BELEDİYEMİZ ELAZIĞ’IN DEĞİL, TÜRKİYE’NİN EN ÖRNEK BELEDİYESİ OLACAK

Baskil’i Elazığ’ın en güzel ilçesi haline getireceklerini kaydeden Tuncer Turus, “Yaşana bilirlikte en üst düzeye getireceğiz. Hepiniz şahit olun. Konuştuklarım boş laf değil, burada verdiğim bir sözdür, bir taahhüttür. Bizde Baskil aşkı var, bizde aş var, iş var, bizde el ele yürümek var, bizde mutlu Baskil var, bizde hepimizi kucaklayacak yürek var. Biz bu belediyeyi alacağız zaten inşallah. Göreceksiniz Belediyemiz Elazığ’ın değil, Türkiye’nin en örnek belediyesi olacak. Diğer bütün belediyeler gelecek. Diyecek ki sen ne yaptın böyle örnek bir belediye oldun. Biz de diyeceğiz ki; alın bu projeleri yaptık, alın götürün siz de yapın. Belediyecilik demek proje anlayışı demektir. Bizim belediyemizde bir proje birimi bile yok. Varsa bile hiç işlemiyor. Bizim ilk işimiz proje ekibi kurmak, devletin tüm imkanlarını Baskil’e getirmek. Baskil’de bir tane işsiz kardeşim kalmayana kadar mücadele edeceğim. Biz Milliyetçi Hareket Partisi’nin şefkat eli, güler yüzü ve merhametli yüzü olarak Baskil’imizi tüm Türkiye’ye de göstereceğiz” diye konuştu.

Baskil’de düzenlenen mitingin ardından MHP Baskil İlçe binası açıldı.

IŞIKVER: ZAFERE İNANIYORUZ, ZAFERE BİSMİLLAH DİYORUZ

Açılışta konuşan İl Başkanı Semih Işıkver, “Akabinde seçim ofisimizi açmış olduk. İlçe Teşkilat binamızı da yeni bir yere taşıdılar. Vehbi Başkan’a da sizlerin huzurunuzda teşekkür ediyorum. Sağ olsun, var olsun. İnşallah bu coşkuyu 31 Mart’ta sandığa da yansıtacağız. Zafere inanıyoruz, zafere bismillah diyoruz. Rabbim yolumuzu, bahtımızı açık eylesin” ifadelerine yer verdi.

HABER: SITKI TAŞEL