Türk Halk Müziği Korosundan Konser

Elazığ Belediye Konservatuvarı bünyesinde kurulan Türk Halk Müziği Korosu, 27 Aralık Cuma günü ilk konseriyle sanatseverlerle buluşuyor.

Türk Halk Müziği Korosundan Konser

 Türk Halk Müziği Korosu, 27 Aralık Cuma günü ilk konseriyle Bünyamin Eroğlu Kültür ve Kongre Merkezinde sanat severlerle buluşuyor.

Şef Aygün Çam yönetiminde kurulan Türk Halk Müziği Korosu, ilk konseri için hazırlıklarını tamamladı. Gönüllülerden kurulan ve yoğun bir tempoda çalışmalarını sürdüren Türk Halk Müziği Korosu, 27 Aralık Cuma günü, saat 19.00’da Bünyamin Eroğlu Kültür ve Kongre Merkezinde vereceği ilk konserle sanatseverlerle buluşacak.

TRT repertuvarına kayıtlı, Türk Halk Müziğinin birbirinden seçkin 13 eserini seslendirecek olan Şef Aygün Çam yönetimindeki 37 kişilik koro, farklı yörelere ait eserlerden oluşan türkü resitali ile muhteşem bir konser verecek.

ŞERİFOĞULLARI: GÖNÜLLÜLERDEN OLUŞAN GÜÇLÜ KADRO

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın, “ Binlerce yıllık birime sahip Elazığ’ın kültür-sanat yaşamına katkı sağlamak amacıyla kuruluş çalışmalarını başlattık. ve 13 Kasım 2019 itibariyle çalışmalarına başlayan Belediye Konservatuvarı Türk Halk Müziği Korosu, gönüllülerden oluşuyor. Elazığ’da ilk kez kurulan Türk Halk Müziği Korosu, 2020 Ocak ayından itibaren de aylık periyotlarla ücretsiz halk konserleri verecektir” dedi.

Güncelleme Tarihi: 24 Aralık 2019, 15:01

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137