Kızılay Genel Başkan Yardımcısı Dr. Naci Yorulmaz ve Elazığ Şube Başkanı Rahman Kızılkaya, Medya grubumuzu ziyaret ederek, Genel Yayın Yönetmenimiz Zeki Akbıyık ile bir araya geldi.

YORULMAZ: PROGRAMLARI İCRA ETMEK İÇİN 1 HAFTADIR ELAZIĞ’DAYIZ

Ziyarette Kızılay Haftası’nda Elazığ’da yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren Genel Başkan Yardımcısı Yorulmaz, “Kızılay Haftası vesilesiyle Elazığ’dayız. Bende bir Elazığlıyım, Paluluyum. Bu süre zarfında Kızılay Şube Başkanımız Rahman Kızılkaya Bey’in ve yönetiminin çok ciddi gayretleri ve çalışmalarıyla oluşturmuş oldukları bir program vardı. Çok dolu dolu bir program. Bu programları icra etmek için 1 haftadır Elâzığ’dayız. Kızılay Haftası vesilesi ile Kızılay Sokağımızı açtık ilk gün. Daha sonra sayın valimizin teşrifleri ile Kızılay Mağazamızı açtık. Daha sonra Palu’da, Kovancılar ’da şehitlerimizin ruhu şad olsun düşüncesi ve niyeti ile şehitlerimizin adını verdiğimiz kütüphanemizi açtık. Daha sonra Karakoçan’a gittik, Karakoçan’da özel çocuklarımız, özel öğrencilerimiz için Özel Eğitim Sınıfı açtık. Daha sonra çeşitli ilçelere gittik. İlçelerde temsilcilik faaliyetlerimizi hareketlendirmek, kurmak için kaymakamlarımızla, belediye başkanlarımızla görüşmeler yaptık” dedi.

YORULMAZ: BİZ BAĞIŞÇI İLE İHTİYAÇ SAHİBİ ARASINDA BİR ARACIYIZ

Naci Yorulmaz, çalışmalar yürütülürken, halkın büyük bir desteğini aldıklarını ifade ederek, “Bizim tüm bu çalışmalarımız nihayetinde Türk Kızılayı olarak, Kızılay Yönetim Kurulu olarak biz bir vesileyiz, bir aracıyız. Biz bağışçı ile ihtiyaç sahibi arasında bir aracıyız. Yoksa bütün bu başarının arkasında asıl yer alan kişiler bizim çok kıymetli bağışçılarımız. Özellikle medya bizim için çok kıymetli bir paydaş. Bugün Kanal Fırat’tayız ve Kanal Fırat sayın Genel Yayın Yönetmeni Zeki Bey’i ziyaret ettik kendilerine teşekkür etmek için. Çünkü bizim yaptığımız faaliyetleri tüm kamuoyu ile paylaşabilecek tek platform televizyonlarımız, gazetelerimiz ve medya. Bu anlamda ben tüm medya çalışanlarına teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.