Türk Kızılay Elazığ Şubesi’nin 24 Ocak Depreminin ardından merkezde depremzedeler için açtığı Sosyal market ve giyim mağazası Palu İlçesi’nde de açıldı.

Açılışa Palu Kaymakamı Tayfun Deli, Türk Kızılay’ı Elazığ Şube Başkanı Rahman Kızılkaya ve davetliler katıldı.

KIZILKAYA: HAYIRSEVERLERİN DESTEKLERİNİ BEKLİYORUZ

Kızılay Elazığ Şube Başkanı Rahman Kızılkaya, “Bu çalışmamızı imkanlarımız ölçüsünde Palu’da açtık. İhtiyaç sahiplerinin ihtiyaçlarını kendi elleri ile karşılaması sağlanacak. Bundan sonraki çalışmalarımız devam edecektir. Diğer ilçelerde de bu çalışmamızı sürdüreceğiz. Bu mağazanın büyümesi ve devam için hayır sahiplerinin destek olmalarını bekliyoruz. Yöre insanının acısını Türk Kızılayı paylaştığı gibi yöre halkı da paylaşıyor. İş adamlarımızın ve hayırseverlerin desteklerini bekliyoruz” dedi.

YAMAN: İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELERE ULAŞMAYA ÇALIŞACAĞIZ

Kızılay Palu Şube Temsilcisi Bayram Yaman da, vatandaşların her zaman yanında olduklarını kaydederek, “1940’lı yıllardan beri Türk Kızılayı şubesi faaliyet göstermekte. Bizlerde yıllardır bu faaliyeti koşuşturmacayı devir aldı. İyi yerlere getirmek için elimizden geleni yapıyoruz. Bu mağazanın açılışında desteğini esirgemeyen genel başkanımıza, il başkanımıza, ilçe kaymakamımıza çok teşekkür ediyorum. onlarım imkanları ile beraber bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. İnşallah ihtiyaç sahibi ailelere ulaşmaya çalışacağız” ifadelerini kullandı.