Türk Ocaklarından Bayramlaşma Programı

Türk Ocakları İl Teşkilatı bayramlaşma programı düzenledi.

Türk Ocaklarından Bayramlaşma Programı

Türk Ocakları Başkanı Birol Bulut, “Elâzığ Türk Ocağı olarak üyelerimizle, gönül dostlarımızla ve STK temsilcilerimizle bir bayramlaşma gerçekleştirdik. Hemşerilerimizin bayramlarını tebrik ediyorum. Hayırlara vesile olmasını diliyorum. Güzel bir Ramazan ayı geçirdik ”dedi.

Ülkemizin bir ateş çemberinin ortasında bulunduğuna dikkat çeken Bulut, “Bu huzurlu günleri düşünüp ülkemize sahip çıkalım. Bu yönüyle sevinçliyiz ancak hüzünlü olduğumuz yer Müslüman coğrafyasında hâlâ daha oluk oluk kan ve gözyaşının akmasıdır. Buda bayramı buruk bir şekilde yaşamamıza neden oluyor ”diye konuştu.

Karakoçan’da gerçekleşen terör saldırısına dikkat çeken Türk Ocakları Başkanı Birol Bulut, bir askerimiz Kana doymayan bu hain terör örgütünün bu mübarek bayram gününde evlere ateş düşürmeye devam ettiğini ifade ederek, “Biz bu mübarek günleri ülkemiz için bir diriliş olmasını ve aydınlık, güçlü Türkiye’ye vesile olmasını temenni ediyoruz. Müslüman coğrafyalarda kanın ve gözyaşının dinmesini, bayramları bayram tadında yaşanmasını temenni ediyorum ve herkesin bayramını tebrik ediyorum ”dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137