Türk Ocakları Elazığ şubesi tarafından düzenli olarak gerçekleştirilen “Ocak Başı Sohbetleri”nin bu haftaki konuğu yazar Beşir Ayvazoğlu oldu.

Konukların dikkatle dinlediği Ayvazoğlu, Elazığ’a defalarca geldiğini ve Elazığ’ı çok sevdiğini dile getirdikten sonra Elazığ Türk Ocaklarına düzenledikleri programdan dolayı teşekkür etti.

Yazar Beşir Ayvazoğlu, Elazığ’dan hayal kırıklığı ile ayrılmaktan son anda kurtulduğunu ve bunun Türk Ocakları Elazığ şubesinin düzenlediği okur-yazar buluşması sayesinde olduğunu belirtti.

Kitaplarını ve yazarlık hayatını anlatan Ayvazoğlu, “Bana hangi kitabınızı tavsiye edersiniz diye sorarsanız “1924” adlı kitabımı tavsiye ederim” dedi.

Türk ocakları Elazığ şube başkanı Dr. Birol Bulut Malatya Doğanyol Kaymakamı Yunus Emre Vural’a tüm katılımcılara ve özellikle kıymetli yazar Beşir Ayvazoğlu’na katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Sohbetin ardından kitaplarını imzalayan Beşir Ayvazoğlu katılımdan ve ilgiden memnun olduğunu dile getirerek tüm katılımcılara teşekkür ederek Elazığ’dan ayrıldı.