Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. Metin Feyzioğlu, Kanal Fırat canlı yayınında önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Feyzioğlu, trol hesaplarla kendisine saldırıldığını belirterek hakkında çıkan siyasi haberlere değindi. Başkan Feyzioğlu "ben Cumhuriyet Halk Partisi'nde yada her hangi bir yerde siyaset yapmıyorum" dedi.

FEYZİOĞLU: ADIM ATMASAYDIKTA YARGININ ÇÖKÜŞÜNÜ MÜ İZLESEYDİK?

Feyzioğlu, Sözcü gazetesi yazarı Rasim Turan’ın kendisine karşı eleştirilerine açıklık getirerek Turan’ın, ‘Bu ne biçim iş Feyzioğlu’ sorusuna cevap vererek başladı sözlerine “Yargı reformu ile alakalı adım atıldığını hatırlatarak ”Bana neden kızıyorsunuz, adım atıldı yani adım atmasaydık da gözümüzün önünde yargının kayıp gitmesini mi bekleseydik, adım atmasaydık ta yargının sürekli aşağılara doğru çöküşünü mü izleseydik başkalarının yaptığı gibi ve yargı çöksün, çökerse iktidarda gider en sonunda mı deseydik birilerinin yaptığı gibi sonra kısıyorsunuz aynı gemideyiz deyince, aynı gemideyiz” açıklamalarını kaydetti.

 FEYZİOĞLU: CUMHURBAŞKANI İLE GÖRÜŞÜYORUM

Feyzioğlu konuşmasına, bir başka iddia olan ‘Feyzioğlu Cumhurbaşkanına gizli bir şekilde gitti ve orda Cumhurbaşkanı kendisine gel seni CHP’nin başkanı yapalım dedi sonra giriş ve çıkılar gizlendi’ konusuna cevap vererek “Ben külliyeye gittiğimi gizlemiyorum ki, gittiğim saat belli gittiğim günler belli çıkıyorum söylüyorum ama kendi işimizi görüşüyorum, sizin de işinizi görüşüyorum, vatandaşın hukukla ilgili sorunlarını da görüşüyorum kiminle görüşeceğim tatbiki bu ülkenin Cumhurbaşkanı ile görüşeceğim. Çözüm istiyorsanız ve bu çözümün gerçekleşmesi için benimde üzerimde bir sorumluluk varsa kiminle görüşeceğim Avrupa parlamentosuyla mı görüşeceğim ben gizlemiyorum ki görüştüğümü ama sözde CHP’nin genel başkanı ol denmiş sorsanız seni kastetmedim der” dedi.

FEYZİOĞLU: BU KİM? DİYE TWEET ATILDI

Önemli açıklamalarda bulunan Feyzioğlu Fox TV sunucu İsmail Küçükkaya’nın programına da değindi ve ‘Küçükayı’nın Bu, kim?’ tweetini hatırlatarak “Sahte hesaplar Bu kim? Sorusuna bu kişi Metin Feyzioğlu diye cevaplar atmaya başladılar bakın Rahmi Turan ortaya soruyu attı, Sayın Küçükkaya’da Bu Kim? diye tweet attı, ondan sonra bir saat içerisinde ayağına pas geldiğini düşünen, çok etkin çalışan FETÖ DEAŞ-KPC PKK çevreleri bana sahte hesaplarla saldırıya geçtiler” ifadelerinde bulundu.

FEYZİOĞLU: BEN CHP ÜYESİ DEĞİLİM

CHP üyesi olmadığının bir kez daha altını çizen Barolar Birliği Başkanı Feyzioğlu, “Arkadaşlarımızla oturduk düşündük bunların sebebi ne olabilir diye bir kere ben CHP üyesi değilim Barolar Birliği Başkanlığına seçildiğim gün parti meclisinden istifa ettim. Ondan sonrada e devlet üzerinde istifa edilebildiğini öğrendim daha sonra hiç kimseye söylemedim çünkü polemik ve alehtereklam yaparlar ben bunlarla gündeme gelmek istemiyorum bir ilgim yok ve ilgim olmadığını da her yerde söylemişim, ben istifa ettim. Ben Cumhuriyet Halk Partisinde ya da herhangi bir yerde siyaset yapmıyorum” ifadelerini kaydetti.

FEYZİOĞLU: PEKİ NEDEN SAHTE HESAPLAR BANA SALDIRDI?

İddialara ardı ardına açıklama getiren Metin Feyzioğlu, “Mesele şu oturduk araştırdık ve bunun sebebini enine boyuna konuştuk ben milli konularda gelin şu siyasi gözlüklerinizi çıkartın kutuplaşmanın anlamı yok milli konuda mili refleks sergileyelim diyen bir insanım ve etkili oluyor Cumhuriyet Halk Partisine oy veren, gönül vermiş milyonlarca Cumhuriyet Vatan Millet sevdalısı milyoncularca Vatansever insanlar bunlar” diye konuştu.

FEYZİOĞLU: HER SİYASİ PARTİDEN İNSALAR BENİ DİNLİYOR 

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. Metin Feyzioğlu sözlerini “Birinin tercihi Cumhuriyet Halk Partisi bir başkasının tercihi faklı bir siyasi parti olabilir ben kimin hangi partiye oy verdiği ile ilgili değilim ancak milli konularla ilgili konuştuğumda her siyasi partiden insanlar beni dinliyor,  bunların için de o vatansever o milliyetçi vatan aşığı CHP ye oy veren insanlar da var. O insanların beni dinlememesini, bana tepki göstermesini istedi FETÖ DEAŞ-KPC PKK ortak kara propaganda cihazı, başka bir izahı yok çünkü parti üyesi bile olmadım halde adımı neden geçiriyorlar diye düşünüyorum başka bir şey bulamıyorum” diyerek noktaladı. 

VİDEO