Türkiye'de Satılan En Ucuz 2. El Araç Modelleri

İkinci el araç fiyatlarının hızla yükselmesiyle vatandaşlar ucuz otomobil araştırması yapmaya başladı. Hasarlı, boyalı, yüksek kilometreli ve taksi çıkması araçlar diğerlerine göre daha ucuz. Bu tür araçların bazı modelleri 50 bin liranın altında fiyatlarla satılıyor. İşte Türkiye'de satılan en ucuz ikinci el araç modelleri.

Türkiye'de Satılan En Ucuz 2. El Araç Modelleri

Otomobil sahibi olmak isteyen ancak bütçesi sınırlı olanlar hasarlı, boyalı, yüksek kilometreli otomobillere yönelmeye başladı. Taksi çıkması ya da yüksek kilometre araçlar da ucuza satılıyor. Bu tür araçların bazı modelleri 50 bin liranın altında fiyatlarla satılıyor.

İşte Türkiye'de satılan en ucuz ikinci el otomobil modelleri:

FIAT
2012 model Fiat Albea'larda 50 bin liranın altında hasar boya durumuna göre değişen araçlar mevcut. 50 bin lira altında 2013 model Fiat Linea'lar da var.

RENAULT
50 bin lira altında 2012 model Renault Symbol de yer alıyor. Vatandaşlar, araç fiyatları yükselince hasarlı ya da boyalı araçları radarına aldı.

DACIA
2012 model Dacia Logan 50 bin liranın altında fiyatlara da var, 123 bin liraya da. Farklı fiyat seçenekleriyle birçok seçenek sunan Dacia Logan'lar da alternatif olabilir.

TATA
2011 model Tata Indigo, 2011 model Tata Marina marka araçlar da 50 bin liranın altında yeni sahiplerini bekliyorlar. Araç ilan sitelerinde seçenekler mevcut.

HYUNDAI
2010 model Hyundai Matrix de uygun fiyatlara satılıyor. 50 bin liranın altında ücret ödeyerek bu araca sahip olabilirsiniz.

RENAULT
2007 model Renault Clio da uygun fiyatlara ilanlarda yer alan bir başka araç modeli. 50 bin liraya kadar bütçeniz varsa bu seçeneğe de göz atabilirsiniz.

MITSUBISHI
2006 model Mitsubishi Colt Japon otomobili severler için 50 bin lira altında seçenek olabilir. Kilometre, boya ve değişen takıntınız yoksa göz atabilirsiniz.

VOLKSWAGEN
2006 model Volkswagen Polo da 50 bin lira altında kalan nadir araçlardan. 50 bin lirayı sınır düşünürsek alt fiyatlarında seçenekler bulabilirsiniz.

SEAT
2006 model Seat Cordoba bir dönemin gözde araçlarındandı. Şimdilerde 50 bin liranın altında yeni sahiplerini bekleyen Cordoba'lara göz atabilirsiniz.

PEUGEOT
2006 model Peugeot 206 da bir diğer seçenek olarak karşımızda. 50 bin lira altında araç düşünenler Fransız devi Peugeot'nun bu modeline bakabilirsiniz.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137