Türkiye Gürsel Erol'u Konuşuyor

41 yıl sonra Elazığ’da CHP’ye Milletvekilliği kazandıran Gürsel Erol, ülke gündeminde ses getirmeye devam ediyor. Milletvekili Gürsel Erol’un açıklamaları ve CHP Genel Merkezi’nin kararının ardından Gürsel Erol Twitter’da en çok konuşulan isimler arasında yer aldı.

Türkiye Gürsel Erol'u Konuşuyor

Cumhuriyet Halk Partisi’ne 41 yıl sonra Elazığ’dan Milletvekilliği kazandıran Gürsel Erol, seçimleri kazandığı gece Kanal Fırat canlı yayınında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve yönetimini başarısızlıkları nedeniyle istifaya davet etmişti.

Gürsel Erol’un açıklamalarının ardından CHP Parti Meclisi toplanmış ve Gürsel Erol partiden kesin ihraç talebiyle disipline sevk edilmişti.

Gürsel Erol ise yaptığı basın toplantısında, “ben koltuk adamı değilim, dava adamıyım” demişti.

 

TÜRKİYE GÜRSEL EROL’U KONUŞUYOR

CHP’deki bu hızlı gündem nedeniyle gözler biranda Elazığ’a çevrildi. CHP’de daha önceden de farklı bir duruş sergileyen ve Tunceli’de yaptığı şehitler yürüyüşüyle AK Parti’nin de takdirini kazanan Gürsel Erol’a sosyal medyada destek çığ gibi büyüyor.

 

TWİTTER’DA EN ÇOK KONUŞULAN İSİM OLDU

Sosyal Medya Twitter’da Gürsel Erol Türkiye’de en çok konuşulan konular arasında yer aldı. Twitter’da ülke gündemine giren Gürsel Erol, ulusal medyada da geniş yer aldı. Gürsel Erol’la ilgili çok sayıda haber ulusal gazeteler, haber siteleri ve televizyonlarda geniş yer aldı.

 

ELAZIĞ’IN HAVASINI SOLUDU

Sosyal medyada yapılan paylaşımlarda ise Gürsel Erol’un haklı olduğu görüşü hakim oldu. Elazığlı sosyal medya kullanıcıları Gürsel Erol’un dik duruşunu, Elazığ’ın suyunu içip, ekmeğini yiyip, havasını solumasına bağladı.

Gürsel Erol’un Milletvekili olarak seçildiği daha ilk günden itibaren hem CHP’nin hem de Türkiye’nin gündeminde yer alması Elazığlılar tarafından olumlu karşılandı.

 

İŞTE GÜRSEL EROL'LA İLGİLİ YAPILAN BAZI PAYLAŞIMLAR

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Mithat
Mithat - 6 yıl Önce

9 yıl vekillik yapıpda bırakın Türkiyeyi Elazığ'ın bile ismini hatırlamadığı vekillerde var.Keramet Elazığ da değil Elazığ da keramet olsa çalışmayanları tekrar tekrar seçip durmaz

sercan
sercan - 6 yıl Önce

ne kadar saçma haberler yapıyorsunuz

nuri
nuri @sercan - 6 yıl Önce

Haber seviyeni aştığı için saçma gelmiştir.

sercan
sercan - 6 yıl Önce

nuri nuri nuri nuri :)) şişko nuri

SIRADAKİ HABER

banner137