Türkiye Kahveciler Federasyon Başkanı Ağaoğlu, Elazığ’da

Yaşanan depremin ardından Elazığ’a gelen Türkiye Kahveciler Kıraathaneciler ve Büfeciler Esnaf ve Sanatkarlar Federasyonu Başkanı Murat Ağaoğlu, deprem bölgesinde incelemelerde bulunarak, bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.

Türkiye Kahveciler Federasyon Başkanı Ağaoğlu, Elazığ’da

Yaşanan depremin ardından Elazığ’a gelen Türkiye Kahveciler Kıraathaneciler ve Büfeciler Esnaf ve Sanatkârlar Federasyonu Başkanı Murat Ağaoğlu deprem bölgesinde incelemelerde bulunarak, bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.

Elazığ’daki esnaf ve oda başkanları ile bir araya gelen Ağaoğlu, geçmiş olsun dileklerini iletti.

BOZKURT: BİZİM YANIMIZDA OLDULAR

Elazığ Kahveciler Odası Başkanı Nihat Bozkurt, “Türkiye Kahveciler ve Büfeciler Federasyon Başkanı Sayın Murat Ağaoğlu’nun ve ekibiyle denetim ve yönetim kurluyla Elazığ’da deprem nedeniyle kendi başkanlar kurulunun Elazığ’da ypaılması ve 3 gün Elazığ’da gezerek iş yerlerimizi bizzat kendi gözleriyle görmekte. Sayın başkana ve yönetim kuruluna çok teşekkür ediyorum. Bizi tek bırakmadılar. 2 gündür Elazığ’dalar. Aynı zamanda da yine başkanım burada 2 gün daha kalacak. Yarın da saat 15.00’da Malatya’ya gidecekler. Malatya Kahveciler Odası ve Esnaflar Birliği’ni ziyaret edip yine Elazığ’a gelecekler. Perşembe günü sayın başkanım ve denetim kurulu Perşembe günü Elazığ’dan ayrılacaklar. Kendilerine çok teşekkür ederim bizi tek bırakmadılar. Bizim yanımızda oldular” ifadelerini kullandı.

AĞAOĞLU: HEP BERABER OLABİLİYORUZ

Türkiye Kahveciler Kıraathaneciler ve Büfeciler Esnaf ve Sanatkârlar Federasyonu Başkanı Murat Ağaoğlu, “Elazığ’da yaşanan büyük bir felaket, büyük bir depremden sonra bizde burada meslektaşlarımızı, başkanlarımızı ziyaret edelim. Bir nebze dertleriyle dertlenelim, bir nebze elimizden gelen yardım varsa yapalım diye Elazığ’da bulunmaktayız. Tabi ki deprem olduğu andan itibaren sürekli gözlerimiz televizyondaydı. Sürekli televizyondan takip ettik. Tabi ki Elazığ esnafı, Elazığ halkı bunu canlı yaşadı. Biz dışarıdan takip ettik ama canlı yaşayan, canlı gören daha farklı olur. Halen psikolojik olarak da bir süreç var. Mağduriyetler var. Gerçekten çok zor. Buradaki arkadaşlarımızın durumu. Şu var deprem olduğu günden beri tüm Türkiye 81 vilayet, hükümet, tüm yetkililer, devletin bütün birimleri özelikle TESK, TESKMOB Merkez Birliği, Kredi Kooperatifler Merkez birliği genel başkanları bu bölgeye hemen anında müdahale edip devletin bütün birimlerine müdahale edip gerekli katkıyı, desteği bulunmuşlardır. Hepsinden Allah razı olsun. Böylelikle biz şunu anladık; biz millet olarak Elazığ’da olmamız, Edirne’de olmamız, Kars’ta olmamız, Van’da olmamız bir şey fark etmiyor. Biz başımıza bir felaket geldiği zaman demek ki hep beraber olabiliyoruz. Hep birlikte olabiliyoruz. Bu da ne mutlu bize, ne mutlu bizim milletimize, ne mutlu bizim vatandaşımıza diyoruz” şeklinde konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137