Türkiye’nin En Yaşlı İlçesi Ağın’da Kar Manzarası

Kar yağışının ardından beyaz örtüyle kaplanan Elazığ’ın şirin ilçesi Ağın, seyrine doyumsuz manzara sunuyor. Türkiye'nin en yaşlı ilçesi olarak da bilinen kentte oluşan kartpostallık görüntüler drone kamerasına yansıdı.

Türkiye’nin En Yaşlı İlçesi Ağın’da Kar Manzarası

Tarihi konakları, camileri ve Keban Baraj Gölüyle açık hava müzesi görünümünde olan Ağın ilçesinde, 18 Ocaktan bu yana aralıklarla kar yağıyor.

Türkiye’nin en yaşlı ilçe nüfusuna sahip ve "Sakin şehir" olma yolunda ilerleyen ilçe kar yağışı ile birlikte eşsiz bir manzaraya büründü.

3 tarafı sularla çevrili olması nedeniyle yarım ada konumunda görsel bir güzellik sunan ve üzerinde 4 farklı türden 10 bin adet badem ağacından ismini alan ada da kar yağışıyla beyaza büründü.

Görsel şölen sunan şirin ilçedeki manzara ise drone ile görüntülendi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Kırmitik
Kırmitik - 2 yıl Önce

Iyi, hoş, cok güzel. Ancak sayin yetkililer en yasli ilce olmak övünülecek bir durum değil. Bu ipcenin gençleri tutamadığını, iş imkani olmadığını, sürekli göç verdiğini, yatirim alamadiğını gosterir. Bence yöneticilerin bunu biraz düşünmesi lazim. Muhtemelen türkiyenin en az ilgilenilen ve en az yatirim alan ilcesidir. Ve yine muhtemelen türkiye de tek bir toki konutunun yapilmadigi ilcesidir. Evlerin %80 i kerpiç ve yine muhtemelen ilk 6 nin uzerindeki depremde hepsi tozun altinda bogularak ölecek. Ve yine muhtemelen bisey degismeyecek biz sadece bilmem kac saat sonra enkaz altindan canlo cikanla ovunecegiz

SIRADAKİ HABER

banner137