Türkmen Bakanı Maruf, Şekerlisoy’la Bir Araya Geldi

Özel bir hastanenin yönetim kurulu başkanı Opr. Dr. Ali Şekerlisoy’la bir araya gelen Irak Türkmen Cephesi Yürütme Kurulu Üyesi ve Türkmen Bakanı Aydın Maruf, “Bizim için Ortadoğu’da Türkiye Cumhuriyeti önemli bir ülkedir” dedi.

Türkmen Bakanı Maruf, Şekerlisoy’la Bir Araya Geldi

Elazığ’a gelen Irak Türkmen cephesi yürütme kurulu üyesi ve Türkmen Bakanı Aydın Maruf Anadolu Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Opr. Dr. Ali Şekerlisoy’la bir araya geldi.

Bakan Maruf Şekerlisoy’u hastane makamında ziyaret etti.

Hastane Yönetim Kurulu Başkanı Opr. Dr. Ali Şekerlisoy ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

ŞEKERLİSOY: HİÇ KORKMADAN YOLUNA ŞİMDİYE KADAR YÜRÜDÜ YÜRÜYECEĞİNE DE İNANCIM TAMDIR

Hastane Yönetim Kurulu Başkanı Opr. Dr. Ali Şekerlisoy, “ Dostluğumuzun, kardeşliğimizin kardeşten öte bağlarımız olduğunun göstergesi olduğu için kendisinin her zaman yanındayız. Allah kendisinin yar ve yardımcısı olsun. Bu cesur mücadelesinde bu haklı mücadelesinde hiç korkmadan yoluna şimdiye kadar yürüdü yürüyeceğine de inancım tamdır. Türk dünyasının özellikle Türkmen milletinin mücadele etmesi onların motivasyonu için korkmadan yoluna devam eden liderler gerekiyor. Biliyorsunuz istiklal marşımızda korkma diye başlıyor. Bizde kendisine cesaretinden, mücadele gücünden dolayı ve arkadaşlığa verdiği değerden dolayı teşekkür ediyor hoş geldin diyoruz” dedi.

Türkmen Bakanı Aydın Maruf ise “Bizim için Ortadoğu’da Türkiye cumhuriyeti önemli bir ülkedir” dedi.

MARUF: IRAK’TA BULUNAN TÜRKMENLERE HER ZAMAN TÜRKİYE CUMHURİYETİ SAHİP ÇIKMIŞTIR

Türkmen Bakanı Aydın Maruf, “ Bizim için Ortadoğu’da, bölgede Türkiye Cumhuriyeti önemlidir. Türkmenler için Türkiye Cumhuriyeti bizim için ana vatandır. Her zaman Türkiye Cumhuriyeti bölgede hiçbir ayrım yapmadan bütün burada yaşayan mazlum insanlara büyük bir desteği vardır. Özellikle Türkmenlere geçmişte Osmanlı İmparatorluğu’nun sonunda bulunan Irak’ta bulunan Türkmenlere her zaman Türkiye Cumhuriyeti sahip çıkmıştır. Türkiye Cumhuriyetinin desteği de bütün alanlarda olmuştur. Bizim için bir moral kaynağıdır, o yüzden biz Türkiye Cumhuriyeti Ortadoğu’da önemli bir ülkedir. Siyasi alanda, teknolojik alanda bütün alanlarda ekonomik alanlarında büyük bir faydası var bölge için. O yüzden bizim içinde, Türkmenler içinde her zaman önemli bir ülkedir” ifadelerini kullandı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137