Türkoğlu Asaleten Atandı

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı bünyesinde bulunan Çed. İzin ve Denetim Genel Müdür Yardımcılığı görevine 2018 yılı temmuz ayında vekaleten atanan Elazığlı hemşehrimiz Çevre Mühendisi Talha Türkoğlu aynı göreve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın olurlarıyla asaleten atandı.

Türkoğlu Asaleten Atandı

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı bünyesinde bulunan Çed. İzin ve Denetim Genel Müdür Yardımcılığı görevine Elazığlı hemşehrimiz Çevre Mühendisi Talha Türkoğlu 2018 yılı Temmuz ayında vekaleten atanmıştı.  

Daha önce Başbakanlık Müşavirliği ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığında Daire Başkanı olarak da görev yapan Türkoğlu’nun Genel Müdür Yardımcılığına atanmasıyla birlikte önemli çalışmalara imza attı.

Genel Müdür Yardımcılığı görevini vekaleten yürüten Türkoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın olurlarıyla asaleten atandı.

Atamayla ilgili açıklama yapan Türkoğlu, "Vekaleten yürütmekte olduğum Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çed İzin ve Denetim Genel Müdür Yardımcılığı görevine Sayın Cumhurbaşkanımızın olurları ile asaleten atanmış bulunmaktayım. Rabbim hayırlı hizmetlere vesile kılsın" dedi. 

TALHA TÜRKOĞLU KİMDİR?

1978 Yılında Elazığ’da doğan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çed. İzin ve Denetim Genel Müdür Yardımcısı Talha Türkoğlu, ilk orta ve lise eğitiminin ardından yüksek öğrenimini de Fırat Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Çevre Mühendisliği bölümünden 2000 yılından mezun oldu. 2001 Yılında Çevre ve Şehircilik Elazığ İl Müdürlüğünde göreve başlayan Türkoğlu daha sonra Bayındırlık ve İskan Bakanlığı, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlıklarında görev yaptıktan sonra Çevre ve Şehircilik Bakanlığında Şube Müdürü ve Daire Başkanı olarak görev aldı. Talha Türkoğlu evli ve iki çocuk babasıdır.

Güncelleme Tarihi: 26 Haziran 2019, 22:24

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137