TÜRSAB, Elazığ -Malatya Havalimanı Servis Saatlerini Açıkladı

Elazığ havalimanının pist bakımı nedeniyle uzun bir süre kapanacak olması sonrası, yolcuların mağduriyet yaşamaması adına çevre illere nakilleriyle bir çalışma olmaması ile ilgili konuyu medya gurubumuz olarak gündeme getirmiş ve talebimiz TÜRSAB tarafından kabul görmüştü. Konuya duyarsız kalmayan ve Elazığ Havalimanı yolcuları için çalışma başlatan TÜRSAB, Elazığ – Malatya havalimanı servis saatlerini açıkladı.

TÜRSAB, Elazığ -Malatya Havalimanı Servis Saatlerini Açıkladı

Elazığ havalimanının pist bakımı nedeniyle uzun bir süre kapanacak olması sonrası, yolcuların mağduriyet yaşamaması adına çevre illere nakilleriyle bir çalışma olmaması ile ilgili konuyu medya gurubumuz olarak gündeme getirmiştik.

Talebimizi olumlu karşılayan ve konuya duyarsız kalmayan Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği Elazığ şubesi vatandaşların mağduriyet yaşamaması adına Elazığ’dan Malatya ve Bingöl havalimanlarına sefer başlatmak adına çalışma başlattıklarını açıkladı.

Malatya ili için çalışmalarını tamamlayan Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği Elazığ şubesi Elazığ -Malatya havalimanı servis saatlerini açıkladı.

Elazığ’dan Malatya havalimanı için servis saatleri gece, 02.15’te, gündüz 08.00 ve 11.30, akşam ise 15.30 olarak belirlendi.

ELAZIĞ’DAN MALATYA HAVALİMANINA SERVİS SAATLERİ

GECE 02:15

GÜNDÜZ 08:00 - 11:30

AKŞAM 15:30

Ayrıca TÜRSAB konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

“Seyahat süresinin yaklaşık 2 saat süreceği ve yolcuların uçuş saatlerini en az 3,5 saat öncesi olarak değerlendirmelidirler.3,5 saat öncesi önlemini almayan yolcularımızın sorumluluklarını servis şirketimiz kabul etmeyecektir. Servis kalkış noktası valilik karşısı Gülpaş çerez önüdür. İkinci durak Abdullah paşa trafo… Ulaştırma bakanlığı UEDTS sistemine yolcu bilgileri girişleri olduğu için 5 saat öncesinden yolcu adı, soyadı, TC kimlik No ve HES kodu girilmiş, ödemesi yapılmış olması gerekmektedir. Bu durum geliş uçuşlarında da geçerlidir. Rezervasyon kaydı tamamlanmamış yolcular sefere kabul edilmeyecektir. Yolcu Ücreti 70 TL’dir. 8 kişilik VIP servislerimiz için ise KİŞİ BAŞI 100 TL’dir. Servislerimizin başlangıç tarihi 14 Ekim Perşembe gününü 15 Ekim Cuma gününe bağlayan gece saat 02.15’tir. Servisler ’den yararlanmak isteyen vatandaşlarımız 0532 501 8985 ile 0538 814 1834 nolu telefonlardan yerlerini ayırtabilecekler.” denildi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Cok yuksek fiyat
Cok yuksek fiyat - 2 yıl Önce

Insanlar zaten magdur olmus 70 tl servis ucreti nedir. Gecen gun sabiha gokcen-izmit 25 tl, sabiha gokcen-sakarya 45 tl gittim. Bunuda firsata cevirmisler. Bence belediye uygun bir fiyata servis koymalidir. Elazig her konuda oldugu gibi yine magdur edilmistir

Türsab birlik değil mi ?
Türsab birlik değil mi ? - 2 yıl Önce

Türsab ın tek başına böyle bir şey yapması imkansız sanırım genel merkezden habersiz yapılıyor acilen denetlenmeli !! herşeyi geçtim durak 2 durak yapamaz, bir noktadan alıp bir noktaya transfer yapabilir ayrıca fiyatları görünce çok üzüldüm vatandaş mağdur edilmesin eyvAllah ama bu fiyatlar da fırsatçıların elinde olduğunu gösteriyor üzüldüm ACİL DENETİM !!!

Vatandaş
Vatandaş - 2 yıl Önce

Siz elaziğlılar ne kadar mağdur olmuşsunuz. Bütün gün mağduriyetinizi dile getiriyorsunuz. Soruyorum mağdur olanlara. Siz hiç Allaha şükür ediyormusunuz?

Haberinizin Arkasında Neden Durmuyorsunuz?
Haberinizin Arkasında Neden Durmuyorsunuz? - 2 yıl Önce

BU HABER NEDEN KALDIRILDI? AÇIKLAMA YAPARSANIZ SEVİNİRİZ!

SIRADAKİ HABER

banner137