TY Elazığspor ve Denizlispor’da Önemli Eksiklikler Var

Cumartesi günü Şanlıurfa’da karşı karşıya gelecek olan TY Elazığspor ve Denizlispor takımlarında önemli eksiklikler bulunuyor. Elazığspor’da 4, Denizlispor’da ise 1 futbolcu forma giyemeyecek.

TY Elazığspor ve Denizlispor’da Önemli Eksiklikler Var

Geçen hafta deplasmanda Kardemir Karabükspor’u mağlup ederek 6 haftalık galibiyet özlemine son veren Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor’da, 4 oyuncu Denizli maçında forma giyemeyecek.

Teknik Direktör Erhan Altın’la yaşadığı gerginlik sonrası Elazığspor’dan ayrılan Serdar Özbayraktar’ın kadro dışı durumu devam ederken Karabükspor Maçı öncesi arka adalesinden sakatlanan ve 5 hafta sahalardan uzak kalacak Ahmet Burak Solakel Denizlispor maçında takımını yalnız bırakacak. Öte yandan yine Kardemir Karabükspor maçında ihraç edilen Yiğitcan Erdoğan ve Rüştü Hanlı ise kart cezalısı…

Temsilcimiz Elazığspor’da Denizli maçı öncesi Kadir Bekmezci sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Daha önce Hatayspor, Eskişehirspor ve Kardemir Karabükspor maçlarında ihtar alan Kadir, sarı kart görmesi halinde Gaziantep FK maçında cezalı duruma düşecek.

Geçen hafta en yakın takipçisi Osmanlıspor’a mağlup olarak liderliği kaptıran Denizlispor’da Elazığspor maçı öncesi sakat oyuncu bulunmazken Recep Niyaz ise sarı kart cezalısı olduğundan Elazığspor’a karşı forma giyemeyecek.

Yeşil Siyahlı takımda karşılaşma öncesi Alperen Babacan ve Mehmet Akyüz sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Bu oyuncular sarı kart görmeleri halinde Ümraniye maçında cezalı duruma düşecekler.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137