TYP’liler İçin MHP’den Çağrı Üstüne Çağrı

MHP İl Başkanı Semih Işıkver ve MHP’li belediye meclis üyeleri, görev süreleri dolan toplum yararına çalışma programı kapsamındaki çalışanların, çalışma sürelerinin uzatılması için yaptıkları çağrıyı yineledi.

TYP’liler İçin MHP’den Çağrı Üstüne Çağrı

Milliyetçi Hareket Partisi, görev süresi dolan Toplum Yararına Çalışma Programı kapsamında çalışanlar için çağrısını yineledi.

MHP’li Belediye Meclis üyeleri de aynı çağrıyı yineleyerek, “TYP’li hemşerilerimizin durumu ile alakalı İl Başkanlığımızın yapmış olduğu çağrının vatandaş bazında ciddi karşılık bulmasına karşın ilimiz siyasileri tarafından konunun görmezden gelinmesi gerek biz MHP Belediye Meclis Üyelerini gerekse de İŞKUR bünyesinde TYP kapsamındaki kardeşlerimizi derinden üzmektedir. Yetkili bakanlıklara ve Cumhurbaşkanımıza ilimiz siyasileri tarafından bilgi verilmesi ve konu ile ilgili destek talep edilmesi halinde depremden bugüne milyarlarca lira harcayarak şehrimizin yaralarını sarmaya çalışan devletimizin bu konuda da hassasiyet göstereceğine olan inancımız tamdır” denildi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Çulçapurlu
Çulçapurlu - 4 yıl Önce

Yanındayız Başkanım Sağolun VAROLUN

Elazığlıyız
Elazığlıyız @Çulçapurlu - 4 yıl Önce

Keşke Mhpnin Elazığ Milletvekili Sen Olsaydın Semih Başkanım TBMM' yi İnletirdin...

SIRADAKİ HABER

banner137