Ücretsiz Yaz Kursu Kayıtları Başladı

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından ücretsiz olarak düzenlenen yaz kursu kayıtları başladı.

Ücretsiz Yaz Kursu Kayıtları Başladı

Koronavirüs tedbirleri kapsamında bir süredir hizmet verilemeyen Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yaz kurslarının kayıtları başladı.

“KURSLARIMIZI AKTİF HALE GETİRDİK”

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Kontrollü normalleşme kapsamında açılan spor tesisleri ve salonların akabinde Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak Yaz Kurslarımızın startını vermiş olduk. 7-16 yaş arasında ki gençlerimizle beraber, Ücretsiz olarak vereceğimiz kurslarımız; Atletizm Badminton  Bocce Basketbol Boks Cimnastik Eskrim Güreş Hentbol Futbol Judo Karate Kickboks Masa Tenisi Taekwondo Okçuluk Voleybol Tenis Wushu Su topu branşlarımızda ki kurslarımızı aktif hale getirdik. 7-16 yaş arasında ki gençlerimizin kayıtlarını Kültür Mahallesi Çavuldur Sokak No.6 Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüzde Sportif Değerlendirme ve Takip Birimi tarafından kayıtlar alınacaktır” denildi.

EREN: GENÇLERİMİZİ KAYIT YAPTIRMAYA DAVET EDİYORUZ

İl Müdürü Abdulsamet Eren ise, “özellikle pandemi zamanında kısıtlamalardan en fazla etkilenen yaş grubu olan 7-16 yaş arası gençlerimize bünyemizde yer alan bütün branşlarımızı aktif hale getirdik. Evde geçirilen süreçte çocuklarımızın fiziksel ve sosyal olarak yeniden kazanım elde etmeleri adına kurslarımızı önemsiyor, ve gençlerimizi kayıt yaptırmaya davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 09 Haziran 2021, 19:28

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Tuba Gül
Tuba Gül - 3 yıl Önce

Keşke aralara virgül koysaydınız

SIRADAKİ HABER

banner137