Üçüncü İnşaat Mobilya Fuarı’nda Son Gün

19 – 22 Eylül tarihleri arasında vatandaşlara hizmet veren Üçüncü Elazığ İnşaat ve Mobilya Fuarı’nın son gününde stantlarda yerlerini alan STK ve firma temsilcileri değerlendirmelerde bulundu.

Üçüncü İnşaat Mobilya Fuarı’nda Son Gün

19-22 Eylül tarihleri tarafında vatandaşlara hizmet veren 3. Elazığ İnşaat ve Mobilya Fuarı’nın son gününde vatandaşlar tarafından ilgi gördü.

Fuardaki stantlarda yerini alan STK Temsilcileri ve Firma yetkilileri 4 gün boyunca misafirlerini ağırladıkları fuarı değerlendirerek emeği geçenlere teşekkür ettiler.

GÜL: SÖZ KONUSU ELAZIĞ OLDUĞU ZAMAN ELİMİZİ TAŞIN ALTINA HER TÜRLÜ KOYUYORUZ

Ofism Firması sahibi Mehmet Gül, “Bir fuarın daha sonuna geldik. Katılımcılardan, katılanlardan, fuarımıza destek verenlere teşekkür ediyoruz. Bu fuarların tabi kentimize tanıtım olarak büyük faydası var. Daha ilerleyen yllarda bu ivme katarak devam edecektir. Bizde Elazığ’ın yanında olduk. Elazığ’a bir katkı sağladık. Buradan herhangi bir beklentimiz yok. Ama söz konusu Elazığ olduğu zaman elimizi taşın altına her türlü koyuyoruz” ifadelerini kullandı.

ŞENKAL: ELAZIĞ’DA GÜZEL ŞEYLER YAPILSIN

ELMÜTDER Genel Koordinatörü Serkan Şenkal, “Fuar aslında geçen yıl aoranlar çok sönük geçti. Onu söylemek isteriz. Organizasyon iyiydi ama katılım bayağı düşük geçen yıla oranla çok çok düşük. İnşallah bundan sonraki aşamalarda daha iyi olacaktır. Temennimiz bu. İnşallah Elazığ için güzel şeyler yapacağız. Sayın başkanımızın yerine de bizler sizlere söylemek gereksiniminde bulunduk. Bizlerin amacı Elazığ’da güzel şeyler olsun, Elazığ’da güzel şeyler yapılsın” şeklinde konuştu.

SÖNMEZ: BUNU BİRAZ DAHA KAMUOYUNA DUYURABİLSEYDİK DAHA GÜZEL OLURDU

İşletme sahibi Mahir Sönmez, “Bizler ne yaptık burada? Geldik, üretmiş olduğumuz ürünler olsun, son nihai tüketicilere göstermek için stantlarımızı açtık. Özellikle devletin başındaki insanlar ve ticaret ve sanayi odasının başındaki insanların da bizleri gezmesi bizleri onurlandırdı. Vatandaşlar noktasında da özellikle dün biraz zayıftı ama bugün için iyiydi. Birinci ve ikinci günü de iyiydi. Belki biraz reklamlardan dolayı biraz eksikliğimiz olabilir. Bunu biraz daha kamuoyuna duyurabilseydik daha güzel olurdu” dedi.

KAYA: ELAZIĞ NEDEN BU KADAR DUYARSIZ?

Fuarı ziyarete gelen Akçakiraz Belediye Başkanı Sebahattin Kaya da, “Buraya gelmeden önce dedim burası acaba festival alanı mıdır, bir şenlik alanı mıdır, bir şölen alanı mdır? Ama maalesef hakikatten çok üzüldüm. Elazığ neden bu kadar duyarsız, neden bu kadar umursamaz neden bu kadar vurdumduymaz bir tavır içerisine girmiş ki? Hakikatten hayretler içerisindeyim. Keşke gerek bu kadar firma katılmış, bu kadar firmaların müşteri portföyleri var. Bunlarla ticaret yapan ticaret erbapları var. Bunlar neredeler, ne yapıyorlar, ne içiyorlar Allah aşkına ya! Bu 3 gün bugün Pazar günü oysaki. Bugün son gün. İnanın ben sükut hayaline uğradım. Çok da üzüldüm. Niye böyle, neden böyle, niçin böyle, bunların analiz edilmesi lazım” diye ifade etti.

ETSO Başkanı Asilhan Arslan ise, fuarda yer alan firmalara plaket takdim etti.

ARSLAN: FİRMALARIMIZ HER ŞEYE RAĞMEN KATILDIKLARINDAN DOLAYI MUTLULAR

Fuara katılan firmalara teşekkürlerini sunan Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Asilhan Aslan, “Onure etmer adına firmalarımıza bu tür yaklaşımlar önemli. Bizde bunu yapmaya çalışıyoruz. 3 yıldır bu fuara ciddi anlamda önem veren, katkı sağlayan firmalarımız bizim için çok değerli. Ekonominin zor olduğu dönemde yine katkı sağlayan firmalarımız gerçekten çok önemli. Bizde bunları unutmayacağız tabi ki. Bundan sonraki organizasyonlarımızda onları farklı şekliyle onure etme adına çalışmalarımız devam edecek. Bugün biraz daha iyi ziyaretçi sayımız. Her geçen gün daha iyi olacak. Ben buna inanıyorum. Çok daha farklı etkinliklerle zenginleştirerek, güçlendirerek fuarımız çok çok daha güzel olacak Firmalarımız her şeye rağmen katıldıklarından dolayı mutlular. Önümüzdeki sene organizasyonlarına da devam edeceklerini beyan ediyorlar. Bizler için yeterince sevindirici” ifadelerine yer verdi.

HABER: SITKI TAŞEL

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137