Ak Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut, Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım'ın ve ETUDER'in sosyal medya hesabı üzerinden başlattığı #cometoelazığ, #elazığagel kampanyasını değerlendirdi.

“UFAK DOKUNUŞLARLA BÜYÜK İŞLER YAPILA BİLİNİYOR”

Kampanya hakkında önemli değerlendirmelerde bulunan Ak Parti Milletvekili Milletvekili Bulut, “Kampanya gerçekten çok etkili oldu. Bazen ufak dokunuşlarla çok büyük işler yapıla biliniyor. Buda onlardan bir tanesiydi. Çok ses getirdi. Hepimiz katıldık. Bu kadar ciddi ses getirebileceğini çok düşünmemiştik. Bunu önemsiyoruz ”dedi

“BİR DEFA ELAZIĞ’A GELİRSENİZ ASLA VAZGEÇEMEYECEKSİNİZ”

Elazığ’ın nadide illerden biri olduğunu belirten Milletvekili Bulut, “Bu #cometoElazığ #ElazığaGel i fiili olarak yapabilmek için kışın ortasında hazar gölüne daldım ve oradan çıkıp kaydım. Elazığ aynı anda hem dalış yapabileceğiniz hem de kayak merkezi olan kayak yapabileceğimiz bölgedeki nadide illerden bir tanesi. Gerçekten Elazığ’a gelen her misafirimiz Elazığ’dan etkileniyor. Bir defa Elazığ’a gelirseniz asla vazgeçemeyeceksiniz, duramayacaksınız ”ifadelerinde bulundu.

“ELAZIĞ’I DAHA İYİ YERLERE TAŞIYABİLMEK İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPIYORUZ”

Elazığ’ın Türkiye’deki pek çok kesimi cezbeden illerden bir tanesi olduğunu belirten Milletvekili Bulut, Elazığ’ı daha iyi yerlere taşıyabilmek için elimizden geleni yapıyoruz” diyerek, “Elazığ güzelliği ile özellikle insan güzelliği, esnaf güzelliği ile Türkiye’deki pek çok kesimi cezbeden illerden bir tanesi. Tanıtımına az daha katkı sağlamak lazım. Hepimiz bununla alakalı mücadele ediyoruz. Daha fazla sanayinin gelişmesi ile alakalı daha fazla turizm tesisinin gelmesi ile alakalı gayret ve çaba içerisindeyiz. Gönül ister ki Elazığ hakkettiğinden daha fazlasına kavuşsun ”diye konuştu.