AK Parti Elazığ İl Gençlik Kolları Başkanı Güleç, yaptığı yazılı açıklamada, partisinin 6. Olağan Gençlik Kolları Kongresinde aday olmama yönünde karar aldığını ifade etti.

GÜLEÇ: VAZİFEYİ DAVA ARKADAŞIMA DEVRETMENİN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUM

Görev süresi boyunca sorumluluk bilinciyle ve büyük bir aşkla sürdürdüğü vazifeyi, bir başka dava arkadaşına devredecek olmanın mutluluğunu yaşadığını kaydeden Güleç, "Temmuz 2018 tarihinde İl Gençlik Kolları Başkanlığı görevini tarafıma tevdi eden, Gençlik Kolları Başkanımız Sayın Ahmet Büyükgümüş'e, desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen, gerçekleştirdiğimiz çalışmalarımızda bizlere her zaman destek veren; Belediye Başkanımıza, Milletvekillerimize, İl Başkanımıza, İlçe Başkanlarımıza, Gençlik Kolları Yürütme kurulu ve Yönetim kurulu üyelerimize, Kadın Kollarımıza ve tüm teşkilat mensuplarımıza, yürekten teşekkür ediyorum" dedi.

GÜLEÇ: İNANDIĞIM YOLDA, YÜRÜMEYE DEVAM EDECEĞİM

Uğurcan Güleç, “Göreve gelecek olan yeni Gençlik Kolları Başkanını şimdiden tebrik ediyor, yeni yönetimde kendilerine muvaffakiyetler diliyorum. Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonraki süreçte de Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde "AK Parti’nin bir neferi olarak inandığım yolda, yürümeye devam edeceğim" ifadelerine yer verdi.