Ulaştırma Memur Sen Genel Başkanı Çalışkan Elazığ’a Geldi

Ulaştırma Memur Sen Genel Başkanı Kenan Çalışkan Elazığ’a gelerek deprem bölgesinde incelemelerde bulundu. Çalışkan, maddi manevi her zaman Elazığ’ın yanında olacaklarını söyledi.

Ulaştırma Memur Sen Genel Başkanı Çalışkan Elazığ’a Geldi

Ulaştırma Memur Sen Genel Başkanı Kenan Çalışkan Elazığ’a gelerek deprem bölgesinde incelemelerde bulundu.

İncelemelerin ardından heyet Memur Sen’de toplanarak basın açıklaması yaptı.

BAHŞİ: BAZI BEKLENTİLERİMİZ VAR

Memur Sen İl Temsilcisi İbrahim Bahşi, “Elazığ malum bir daha çok memur şehri olarak bilinir. Dolayısıyla bizim kamu çalışanlarının da bazı beklentileri var. Biz ilimizde şu an çok soğuk bir mevsimdeyiz ve eksi 15 derecelere kadar çadırlarda kalan kardeşlerimiz var. Evleri hasar gören ve değişik şekillerde başka yerlerde ikamet etmek, kalmak zorunda kalan kardeşlerimiz var, üyelerimiz var. Burada bizim AKSA Doğalgaz ve AKSA Elektriğe özellikle bu kış mevsimi sonuna kadar faturaları ertelemenin, ötelemenin ötesinde bize halkımıza, Elazığ’ımıza faturalarda indirim yaparak; doğalgaz ve elektrikte yüzde 50 indirim yaparak insanımızı, kamu çalışanlarımızı ve Elazığ’ımızı sevindirmesini istiyoruz, ısıtmasını istiyoruz” ifadelerini kullandı.

ÇALIŞKAN: FAALİYETLERİMİZİ DEVAM ETTİRECEĞİZ

Ulaştırma Memur Sen Genel Başkanı Kenan Çalışkan ise, “Sabah geldik buraya. Burada hem olan depremden hasar gören yerlerde incelemelerde bulunduk. Demiryollarımızda depremzedelerimizin kaldığı vagonlarda incelemelerde, ziyaretlerde bulunduk. Yakınları vefat eden kardeşlerimize taziyelerde bulunduk. Sonrasında da Memur-Sen’imizi ziyaret ettik. Ben bütün Elazığ’ımıza geçmiş olsun diyorum. Elazığ’ı gerçekten seviyoruz. Burada her zaman olacağız. Elazığ’a destek olmaya her zaman devam edeceğiz. Memur-Sen olarak, Türkiye’nin en büyük konfederasyonu, Türkiye’nin en büyük sivil toplum örgütü olarak buraya maddi, manevi her türlü desteği inşallah vermeye devam edeceğiz. Kamu çalışanlarının özlük haklarını, mali haklarını daha ileriye taşımak için her zaman çalışırlar. Bizim asli görevimiz budur. Ancak biz aynı zamanda bir sivil toplum örgütüyüz. Burada sivil toplum alanında toplumun gündemine göre aksiyoner bir şekilde faaliyetlerimizi yürüteceğiz. Memur-Sen konfederasyonunun bir ferdi olarak, bir yöneticisi olarak da inşallah üzerimize düşen sorumluluğu inşallah Memur-Sen Genel Başkanımız Ali Yalçın’ın öncülüğünde inşallah devam ettireceğiz” şeklinde konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Şevki
Şevki - 4 yıl Önce

Elazığ a gelmeyen Ulaştırma bakanı geldi sandım.

SIRADAKİ HABER

banner137