Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Kasım ayı Meclis Toplantısı gerçekleştirildi.

"Ülkemizin birlik ve bütünlüğünün her şeyin üzerinde olduğunu bir kez daha vurgulamak istiyorum"

Kasım Ayı Meclis Toplantısının açılışını yapan Meclis Başkanı A.Hamit Kaya, Hakkari Şemdinli’de şehit düşen güvenlik güçlerini rahmetle andıklarını belirterek, “Kasım Ayı Meclis Toplantımızı açarken öncelikle hepinize en derin saygılarımı sunuyorum. Meclis gündem maddelerimize ve toplantımıza geçmeden önce, dün Şemdinli’de bölücü terör örgütü tarafından şehit olan tüm güvenlik güçlerimize rahmet; başta Türk silahlı kuvvetleri olmak üzere, yakınlarına ve tüm halkımıza başsağlığı diliyoruz. Meclis olarak başta terör örgütleri olmak üzere tüm işbirlikçi ve destekleyicilerini şiddetle kınadığımızı bir kez daha ifade etmek istiyorum. İş dünyası olarak, hükümetimizin terörle kararlı mücadelesini sonuna kadar destekliyor, ülkemizin birlik ve bütünlüğünün her şeyin üzerinde olduğunu bir kez daha vurgulamak istiyorum" dedi.

"Altyapıların sağlıklı bir şekilde kurulması büyük önem taşımaktadır"

Kaya, bu toplantıda 2018 yılı Odanın bütçe görüşmelerini başlatarak Aralık ayı toplantısını sonlandıracaklarını söyleyerek, "Yine ilimizde kurulması için Valilik, Belediye ve Odamız tarafından başlatılan ikinci OSB çalışmaları ile kısa bir süre sonra hizmete açılacak olan ve Odamızın da ortağı olduğu İŞGEM ortaklık payları hususunu değerlendireceğiz. İlimizin kalkınma ve gelişmesi ve aynı zamanda yatırımlar açısından önemli olan altyapıların sağlıklı bir şekilde kurulması büyük önem taşımaktadır. Bu noktada Meclisimizin gündemi ilimizin gelecek projeksiyonunu da çok yakından ilgilendirmekte olup, bizlere önemli sorumluluklar yüklemektedir. Bu duygu ve düşüncelerle, Kasım ayı meclis toplantımızın hayırlara vesile olması dileklerimle, katılımınız için teşekkür eder, en derin saygılarımı sunarım” ifadelerini kullandı.

Elazığ TSO Yönetim Kurulu Üyesi Necmettin Kubilay’ın Yönetim Kurulu Faaliyet Raporunu okumasının ardından serbest kürsü bölümünde Meclis Üyeleri gündeme ilişkin görüşlerini paylaştı.