Marmara Eğitim Kurumları Müdürü Abdullah Gündüz, Elazığ Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Ali Çiçek ve yönetim kurulu üyelerini ağırladı.

ÇİÇEK: EĞİTİM ALANINDA YAPILAN TÜM ÇALIŞMALARI ÖNEMSEMEKTEYİZ

2019-2020 Eğitim öğretim yılında Elazığ’da proje okulu olarak  hizmet verecek olan proje okulunu ziyaret eden Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Ali Çiçek, “Elazığ’ımıza böyle bir eğitim kurumunu kazandırdıklarından dolayı başta Abdullah hocam olmak üzere eğitim kurumumuza teşekkür ederiz. Bugün buraya ziyaretimizin amacı biz Ülkü Ocakları olarak gençlikle iç içe olduğumuz için eğitim alanında yapılan tüm çalışmaları önemsemekteyiz. Bu anlamda ilimiz içerisinde özel projeler kapsamında ilk olarak yapıldığı için ziyarette bulunmak istedik. Geçen hafta Genel Başkanımız Elâzığ ziyaretlerinde kendileri de hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Hem hediyemizi alıp hem hayırlı olsun demek istedik ve okulumuzu gezerek burada yeni eğitim öğretim yılına başlayacak öğrencilerimizin alacağı eğitim ortamını birebir görme şansına nail olduk. Gerçekten güzel bir ortam hazırlanmış burada. Elâzığ’ımızın eğitim anlamında büyük bir başarı elde edeceklerini gördük”dedi.

ÇİÇEK: ELAZIĞ’IMIZ CİDDİ BİR DEĞER KAZANMIŞ OLDU

Başkan Çiçek, “Bu eğitim kurumumuzun önemli bir özelliği tamamen ücretsiz bir özel okul olması. Bu anlamda her zaman söyleriz. Gariban öğrencilerimizin özel okullarda okuma şansının sağlandığı bir yer olma fırsatıyla tüm öğrencilerimizin burada büyük bir başarı elde edeceğini düşünüyoruz. Bu yüzden kendilerine teşekkür ediyorum ve tekrar hayırlı olsun. Elazığ’ımız ciddi bir değer kazanmış oldu”diye kaydetti.

GÜNDÜZ: BİRLİKTE GEZME İMKANI BULDUK

Marmara Eğitim kurumları Müdürü Abdullah Gündüz’de Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Ali Çiçek ve yönetim kurulu üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, “2019-2020 yılında eğitime başlayacak olan Marmara Eğitim Kurumları’nı çok değerli dostumuz kıymetli arkadaşımız Elâzığ Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Ali Çiçek ziyarette bulundu, şeref verdi. Kendilerine teşekkür ediyorum. Okulumuzla alakalı ziyaretlerinde kurumu, atölyelerimizi, laboratuvarlarımızı birlikte gezme imkanı bulduk. Bu nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. İlimizde yapacağı çalışmalarda bundan sonra kendisine başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Daha sonra Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Ali Çiçek, Abdullah Gündüz’e ziyaret anısı olarak  Kuran’ı Kerim hediye etti.