Ülkü Ocakları tarafından öğretmenevi önünde nevruz konulu fotoğraf sergisi açıldı.

Sergiye Türkiye Kamu-Sen İl Başkanı Atilla Çerkez, Ülkü-Tek Başkanı Turan Yıldız, MHP Merkez İlçe Başkanı Yunus Bal, Türk Eğitim-Sen Başkanı Talat Efe, Türk Büro-Sen Başkanı Yunus Aydoğdu, Türk Diyanet-Sen Başkanı Ahmet Öksüztepe, Türk Ziraat Yüksek Mühendisleri Birliği İl Başkanı Vedat Demirbağ, Türk Ulaşım-Sen Başkanı Resul Korkmaz, MHP Belediye Meclis Üyeleri Süleyman Soysal, Alpay Gökçe ile vatandaşlar katıldı.

ÇİÇEK: 21 MART TÜRK MİLLETİ’NİN TARİH SAHNESİNE YENİDEN ÇIKIŞIDIR

Ülkü Ocakları Elazığ İl Başkanı Ali Çiçek sergi açılışında yaptığı konuşmada, “21 Mart Türk Milleti’nin tarih sahnesine yeniden çıkışıdır. Atlarımızın demir dağları eriterek yeniden tarih sahnesine çıkışını adlandıran Ergenekon’dan doğuş olarak nitelendirilmektedir. Ayrıca baharın gelişi ile Türk Milleti’nin baharı kutlama amacıyla bir toy havası ile kutladığı bayram olarak nitelendirmekteyiz. Türk Dünyası’nda 21 Mart coşku ile kutlanmaktadır bu vesile ile bugün tüm Türk Dünyası’nda kutlanan Nevruz Bayramın burada tüm halkımızın görmesi için bir resim sergisi düzenledik. Bu vesile ile başta atalarımızın Ergenekon’dan çıkışıyla birliğimizi dirliğimizi bugüne kadar muhafaza edişimiz vesilesi ile biz Türk gençliği olarak bundan sonra atalarımıza olan borcumuz kaidesinde birliğimiz dirliğimizi sağlamak görevi bizlerdedir. Bu vesile ile bugünde tüm Türk Dünyası’nın bayramını kutluyorum” açıklamalarını kaydetti.

YILDIZ: GELECEK TÜRKÜN GELECEĞİ OLACAK

Ülkü Tek Elazığ İl Başkanı Turan Yıldız, “21 Mart Türklerin bahar bayramı, Türklerin yılbaşı Ergenekon’da dağları eritip bir bozkurttun peşinden çıkan atalarımızın turana koştuğu gündür bugün. Bugün biz Türkler için çok kıymetli ve önemli bir gündür İnşallah bugün ile başlayarak ülkemiz ve tüm Türk Milleti dünyaya hakim olacak. Gelecek Türkün geleceği olacak” ifadelerini kullandı.