Ülkü Tek’de Devir Teslim Töreni

Ülkü Tek Elazığ Şubesi’nde devir teslim töreni yapıldı. Başkan Vedat Demirbağ bayrağı Turan Yıldız’a teslim etti.

Ülkü Tek’de Devir Teslim Töreni

Ülkücü Teknik Elemanlar Derneği Elazığ Şubesi’nde devir teslim töreni yaşandı.

DEMİRBAĞ: OLAĞANÜSTÜ KONGRE YAPARAK GÖREVİMİZİ ARKADAŞLARA DEVRETTİK

Devir teslim töreninde konuşan eski Başkan Vedat Demirbağ, “Ülkü Tek Elazığ Şubesi’ni yaklaşık 5 yıldır yürütmekte olduğum şube başkanlık görevini Turan Bey’e devrettik. Ülkücü Teknisyenler Derneği kuruluş felsefesi olarak önce milli ve manevi hassasiyetlere sahip ülkücülüğü düşünen, ülkücülüğü hisseden, ülkücü gibi tavır insanlarının bir araya gelerek 1971 yıllarında kurduğu bir teşkilat. Yaklaşık 4 yıldır ilimizde kuruluş amacımızla alakalı birçok organizasyon içerisinde olduk. Birçok organizasyona imza attık. Taze bir yönetim ve kan değişikliğinin daha iyi olacağı kanaatiyle olağanüstü kongre yaparak görevimizi arkadaşlara devrettik” ifadelerini kullandı.

YILDIZ: YÜKSEK PROFİLLİ ÖZEL İNSANLARDAN OLUŞMAKTA

Bayrağı teslim alan yeni başkan Turan Yıldız da, “Vasıflı teknik eleman bakımından dile getiriyorum. 85 üyemiz mevcut şu anda. 4 tane profesör üyemiz var, 1 dane doçent üyemiz var, doktorasını yapmış mühendis ve mimar sayımız 3, yüksek lisansını tamamlamış mühendis ve mimar sayımız 11, mühendis ve mimar sayımız 45, tekniker sayımız 17, teknisyen sayımız 4. Gördüğünüz gibi Ülkü Tek üyeleri itina ile seçilmiş, yüksek profilli özel insanlardan oluşmakta. Bu nedenle Ülkü Tek’in de fikirleri çok değerldir, çalışmalar çok kıymetlidir. Dikkate alınmalıdır. Teknik problemler karşısında Ülkü Tek’i görmezden gelemezsiniz. Eğer Ülkü Tek’i dikkate almazsanız ne olur? Su kuyularını yanlış kota vurursunuz, yaptığınız alt geçitleri su basar, üst geçitleriniz alay konusu olur. Jeopolitik ve jeososyolojik hatalara öncülük edersiniz” şeklinde konuştu.

YILDIZ: BU BİR BAŞARIDIR

Maden İlçesi’nde heyelan riskinin ardından ciddi bir çalışma yaptıklarını ifade eden Başkan Yıldız, “Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Sayın Semih Işıkver aradı bizleri. Maden’le ilgili teknik çalışma yapmamızı talep etti. Biz de ekibimizi topladık, Orhan başkanla bir araya geldik. Ciddi bir çalışma yaptık. Bu çalışma sonunda teknik, sosyolojik ve politik bir rapor hazırladık. Bu rapor; Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Dr. Devlet Bahçeli Bey’e takdim edildi ve sağ olsunlar genel başkanımızın da Maden’i sahiplenmesi sonucu 19 Haziran 2019 tarihindeki Resmi Gazetede yayınlanarak yürürlüğe giren 1150 sayılı Cumhurbaşkanı kararıyla Maden İlçesi Camiikebir Mahallesi riskli alan ilan edildi. Bu bir başarıdır” şeklinde konuştu.

HABER: SITKI TAŞEL

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137