Elazığ Halk Eğitim Merkezi’nin 2018-2019 eğitim öğretim yılında Ulukent Mahallesi’inde açtığı el sanatları kursu tamamlandı.

Dönem boyunca Usta Öğretici Yüksel Gündoğdu yönetimiyle yıl boyunca mahalle sakinlerinin katıldığı kursta hazırlanan El emeği göz nuru ürünler, düzenlenen sergiyle görücüye çıktı.

ATICI: ÜRÜNLERİ SERGİLEMENİN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ

Elazığ Halk Eğitim Merkezi Müdürü Kazım Atıcı, “ Bu kurslarımıza 1 yıl boyunca veya dönemler içerisinde ürettiğimiz ortaya koyduğumuz ürünleri sergilemenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bugün Ulukent mahallesindeki sergimizde de filografi, Kağıtrölyef, astar transfer boya boya yine kanaviçe işlemeleri, keçe çalışmaları havlu gibi ürünleri sergilemenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

 ŞEKEROĞLU: BURADA ÇOK GÜZEL ESERLER ORTAYA ÇIKARDIK

Kursiyerlerden Nazan Şekeroğlu, “ Burada çok güzel eserler ortaya çıkardık. Bunları yayınlamamıza vesile olduğunuz için öncelikle; Halk eğitim müdürüne, kurs hocalarımıza ve Kanal Fırat ekibine çok teşekkür ederiz” diye konuştu.

ATLAN: MAHALLEMİZDE BÖYLE BİR ÇALIŞMA OLMASI ÇOK GÜZEL BİR ŞEY

Ulukent Mahalle Muhtarı Ayhan Atlan, “Mahallemizde böyle bir çalışma olması çok güzel bir şey. Ben böyle bir çalışmaya vesile olduğu için başta müdürümüze, kursiyer hocalarımıza, kursiyerlerimize yani bu küçük yerde bu güzel iş el işlerini, el emeklerini icra etmeleri gerçekten çok takdirde şayan bir şey. Buradan yetkililerimize seslenmek istiyorum. Özellikle valimize bu kursiyerlerimizin kısa zamanda böyle çalışmaları icra etmeleri çok güzel” diye kaydetti.

Sergide,kursa katılan kursiyerlere sertifikaları, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Kazım Atıcı ve Ulukent Mahalle Muhtarı Ayhan Atlan tarafından verildi.