Ocak 2022 yılında İstanbul’da kurulan Uluslararası Ticari Eşleştirme Platformu Ankara’nın ardından üçüncü Şubesini Elazığ’ da açtı.

Platformun açılışı nedeniyle İpekyolu Uluslararası Çocuk ve Gençlik Merkezi’nde bir tören düzenlendi.

Programa Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Asilhan Arslan, Platformun Genle Başkanı Sami Bektaş, Şubelerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Salih Karataş ve sivil toplum kuruluş temsilcileri katıldı.

Platformun Elazığ Şube Başkanlığı görevini yürütecek olan Mustafa Tunç, Türkiye’nin ticari kalkınmasında UTEP’in önemli katkı sağlayacağını söyledi.

Şubeleşmeden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Salih Karataş, beş ay gibi kısa bir sürede Utep’in güçlenerek hızla büyüdüğünü kaydetti.

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Asilhan Arslan da UTEP’in güç birliği hareketine desteklerinin süreceğini ve bu birlikteliğe katkı sağlamak için her zaman hazır olduklarını ifade etti.

Genel Başkan Sami Bektaş ise, platformun amaçlarından bahsederek, cari açığı kapatma derdiyle beraber soysal sorumluk projeleriyle de ulusal ve uluslararası projelerle kardeşlik hukukunu yaygınlaştıracaklarını kaydetti.