Spor Toto 1. Lig’in 15. Haftasında oynanan Tetiş Yapı Elazığspor – Ümraniyespor karşılaşmasının ardından TY Elazığspor Teknik Direktörü Orhan Kaynak ve Ümraniyespor Teknik Sorumlusu Şenol Demir açıklamada bulundu.

KAYNAK: ÇALINAN DÜDÜKLERDEN 3 PUAN KAZANMADIK

Tetiş Yapı Elazığspor Teknik Direktörü Orhan Kaynak, “Elazığspor olarak puan almak için gelmiştik ama istediğimiz oyunla başlayamadık. Karşımızda hareketli ve play-offu zorlayan iyi bir takım vardı. Ne olursa olsun kendi oyunumuzu oynamaya çalışıyoruz. Biz bu oyunu oynadığımız sürece ligde var olabiliriz. 30. dakikadan sonra istediğimiz oyunu oynadık ve maçın sonuna kadar pozisyon bulduk. Bizim kazandığımız her puan tertemiz. Yanlış faulden, yanlış verilen sarı kartlardan, taçlardan veya lehimize çalınan düdüklerden 3 puan kazanmadık. Bunlar birikim oluyor. Sahada faul bizim ama rakibe veriliyor. Taç bizim o da rakibe veriliyor. İçeride de dışarıda da aynı sıkıntıyı yaşıyoruz. Bundan sonra inşallah yaşamayız. Puan alamasak da takımımı kutluyorum. Gelecek hafta Afyonspor’u yenecek gücümüz var" şeklinde konuştu.

DEMİR: KULÜPLER KALICI, HEPİMİZ GEÇİCİYİZ

Ümraniyespor Teknik Sorumlusu Şenol Demir, "İki gündür iyi hazırlandık. Futbolcularla toplantı yaptık. İlk yarı sonucu bitirmemiz lazımdı. Sadece rakibin ölü toplarından korkuyorduk. Duran toptan gol yedik. Yapılan oyuncu değişiklikleri skora etkili oldu. Bütün takımı kutluyorum. Bu galibiyet Recep Başkanımıza armağan olsun. İsmet hoca çok kaliteli bir teknik direktör. Ben de 10 senedir Ümraniyespor’dayım. Kulüpler kalıcı, hepimiz geçiciyiz. Bugün ben varım ama yarın başkası gelir. Önemli olan Ümraniyespor’un başarılı olması” ifadelerini kullandı.