Umut Kervanı Elazığlı Ailelerin Yanında

Elazığ Umut Kervanı Derneği tarafından her ayın ilk haftası düzenli olarak yapılan yardım dağıtımı bu ayda gerçekleştirildi.

Umut Kervanı Elazığlı Ailelerin Yanında

Elazığ Umut Kervanı Derneği hayırseverlerin yapmış oldukları yardımları ihtiyaç sahiplerine ulaştırdı.

Her ay düzenli olarak tespit edilen muhtaç aileleri bu ayda 39 aileye zengin gıda kumanyaları dağıtımı gerçekleştirdi.

Aynı zamanda iki öğrenciye ise 1200 TL burs ve adak kesimlerini gerçekleştirerek gıda kolisi beraberinde her aileye et yardımında bulundu.

YILMAZ: 600 AİLE YARDIM YAPILMASI İÇİN BAŞVURUDA BULUNMUŞTUR

Elazığ Umut Kervanı Derneği Başkanı Mustafa Yılmaz yapılan yardımları değerlendirdi. Yılmaz “Elazığ Umut Kervanı olarak her ay düzenli olarak fakir ve muhtaç ailelere yardımlarımızı ulaştırıyoruz. Bu ayda fakir ve muhtaç aileler yardımlarımızı ulaştırmak için hazırlıklarımızı tamamlamış bulunmaktayız. Allah’a şükürler olsun ki her ay onlarca fakir ve muhtaç aileyi sevindiriyoruz ve onlara umut oluyoruz. Yapılan yardımları paketleyerek ihtiyaç sahibi aileye ulaştırıyoruz. Aynı zamanda hayırseverlerin vermiş olduğu adakları da bir araya getirerek büyükbaş hayvan kestik. Adakları birleştirmemizdeki amaç ihtiyaç sahiplerine daha fazla et ulaştırmaktı. Küçükbaş hayvanlar yetersiz kalacaktı bu yüzden büyükbaş kesmenin daha iyi olacağı kanısına vardık. Gıda kolilerimizle birlikte üçer kilo olarak etlerinde dağıtımını yaptık. Hazırlıklarımız tamamlandı. Araca yükledikten sonra dağıtım için yola çıkacağız. Bizlere yardım için başvuran aile sayısı oldukça fazladır. Yani ortalama olarak 600 aile yardım yapılması için başvuruda bulunmuştur. Bizler ise dönemsel olarak mahalle mahalleye ayırmış bulunmaktayız. Bu sayede dönemsel olarak yardımlarımızı yapıyoruz.” dedi.

Gıda kolilerinin dağıtımı sonrası hayırseverler ile iletişime geçilmek adına dernek binasına geri dönen Bakşi, “ulaşılmamış tek ihtiyaç sahibi kalmayana dek çalışmalarını devam edeceklerini vurguladı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
şaşırdım ama bir o kadar sevindim.
şaşırdım ama bir o kadar sevindim. - 4 yıl Önce

Genelde bu yardım derneği dedikleri organizasyonlar, Arapdan başkasına yardım etmezlerdi, şaşırtıcı olmuş, ama takdire şayan olmuş

SIRADAKİ HABER

banner137