Önce klarnetin yanık sesi..

Sonra davul ve klarnet buluşması…

Ve sahur coşkusunun bu defaki adresi Üniversite Mahallesi…

Kanal Fırat ekranlarında beğeni ile takip ettiğiniz Furkan Dilaver’in Hazırlayıp sunduğu son baskı programında sahur halaylarının bu defaki durağı şehrin en büyük mahallelerinden biri olan Üniversite Mahallesi’ydi.

ÇELİK: BİRLİKTELİK İÇERİSİNDE YAŞIYORUZ

Üniversite Mahallesi Muhtarı Fuat Çelik, mahalledeki ramazanı anlatarak, “Ramazan ayı üniversite mahallesinde de her mahallede olduğu gibi bizim mahallede de güzel geçiyor. Heyecanlı, coşkuyla ramazan aynımız devam ediyor. Bizim mahallemiz çok şirin bir mahalle. Üniversite mahallemiz bu tür etkinlikleri benimser. Her zaman bu konudaki etkinliklere katılır. Mahallemiz şehir merkezi noktasında bir yerde. Bütün kurumların olduğu bir alanda. Dışarıdan ve içeriden olan yerli yabancı hep birlikte iç içe güzel bir ortam içerisinde, birliktelik içerisinde yaşıyoruz” dedi.

ÇELİK: SIKINTILARIMIZI KISA SÜREDE ÇÖZÜME KAVUŞTURACAĞIZ

Eksiklikleri sıralayan Muhtar Çelik, “Park sorunumuz var, çocukların oynayacağı yeşil alan ortamını sağlamaya çalışacağız. Belediye başkanımıza bu konuları dile getirdik, birebir konuştuk. Sıkıntılarımızı kısa sürede çözüme kavuşturmaya mücadele edeceğiz”  kullandı.

Çelik’in açıklamalarının ardından sahur coşkusu başladı.

VİDEO: