Elazığlı ünlü fotoğraf sanatçısı Fehmi Mesut Şedele, hayatını kaybetti.

Rahatsızlığı nedeniyle bir süredir hastanede tedavi gören Fehmi Mesut Şedele, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Uzun yıllardır İstanbul'da yaşayan ve İstanbul’da Görsel Yapım alanında şirketi bulunan Fehmi Mesut ŞEDELE, Elazığ kültürüne fotoğraf sanatı alanında önemli hizmetlerde bulundu. İl dışında Elazığ’ın tanıtımı amacıyla çıkarılan gazete ve dergilere katkı sağladı.

1945 Elazığ doğumlu olan ve Elazığ’da fotoğrafçı bir aileye mensup olan Fehmi Mesut Şedele, son 25 yıldan bu yana oğlu Serkan Şedele ile birlikte ulusal çapta klip, belgesel ve tanıtım filmi alanlarında önemli projelere imza attı..

Aynı zamanda İstanbul Fındıkzade Elazığlılar Vakfı Mütevelli Heyeti Üyesi de olan Şedele, özellikle Elazığ’ın tanıtımı anlamında önemli hizmetlerde bulundu.

Bir süredir hastanede tedavi gören Şedele, yaşam mücadelesini kaybetti. 74 yaşında hayatını kaybeden Şedele için, ikindi namazına müteakip İstanbul Zincirlikuyu Camisi’nde cenaze namazı kılındı.

Merhum Şedele kılınan cenaze namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Medya Grubumuz olarak merhum Fehmi Mesut Şedele’ye Allah’tan rahmet, kederli ailesine ise baş sağlığı ve sabır diliyoruz.