Fırat Üniversitesi Rektörlüğü tarafından tercih döneminde öğrenci adaylarının dikkatini Elazığ ve Fırat Üniversitesi’ne çekmek amacıyla sosyal medyada kampanya başlatılmıştı.

Fırat Üniversitesi tarihinin sosyal medyadaki en büyük tanıtım kampanyasının gerçekleştirildiği etkinlikte belirlenen #FıratSeniBekliyor etiketi Twitter’da uzun süre Türkiye gündeminde birinci sırada yer alırken Instagram’da da çok sayısıda ulusal ve yerel sayfa Fırat Üniversitesi’nin tanıtım videolarını yayınlamıştı.

Gerçekleştirilen etkinliğe; il yöneticileri, kurum müdürleri, il dışındaki Elazığlı bürokratlar, siyasetçiler, STK temsilcileri, il dışındaki Elazığ dernekleri, akademisyenler, gazeteciler, öğrenciler destek verirken Elazığlı ünlü ses sanatçısı Bülent Serttaş’tan da destek geldi.  

“FIRAT ÜNİVERSİTESİ’Nİ TEK GEÇERİM”

Ünlü sanatçı Serttaş Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Modern teknolojik alt yapısı, başarılı akademisyenleri ve her yıl Türkiye’nin en iyi üniversiteleri arasında ilk 20’ye girme başarısıyla,

Fırat Üniversitesi’ni bu alemde tek, tek, tek, tek, tek, tek, tek geçerim…

#FıratSeniBekliyor #FıratÜniversitesi” dedi.

Bülent Serttaş 2015 yılında yayınladığı “Adamın Dibi” şarkısından esinlerek yaptığı “tek tek tek tek geçerim” paylaşımı kısa sürede büyük beğeni topladı.