Üşengeç Misiniz Yoksa Enerjik Mi?

Üşengeç misin yoksa enerjik mi? Yoksa sende yerinden kalkamayanlardan mısın? Nedeni merak edenlere önemli tavsiyeler uzmanından geldi.

Üşengeç Misiniz Yoksa Enerjik Mi?

Gece uyku tutmuyor, sabah yataktan kalmak istemiyorum diyenlerden misiniz?

Yoksa çok halsizim, gün boyu uyumak istiyorum kısacası yorgunum diyenlerden mi? Yoksa gayet enerjiğim diyenlerden misiniz?

Nedeni merak edenlere tavsiyeler işin uzmanından geldi.

UZMAN DOKTOR KAPAN AÇIKLADI

Medical Park Hastanesi Nöroloji Uzmanı Oktay Kapan, “İçinde bulunduğumuz mevsimin hava sıcaklıklarının normalinin üzerinde olması, bunun yanında insanların yaşadığı yetersiz hava şartlarından, yetersiz sıvı ve mineral alımından, ek olarak yaygın, stres, sıkıntı sebebiyle insanların çoğunda halsizlik, yorgunluk, kırgınlık, dermansızlık çok sık görülmektedir. Bu durum insanları gün içinde bitkin, yorgun, mutsuz, halsiz, keyifsiz ve tükenmiş yapmaktadır. Mevcut şartlar içinde bu bulgulara ek olarak kişilerde baş ağrısı, baş dönmesi, günün çoğu saatinde yorgunluk, sürekli tekrarlanan istirahatlara rağmen geçmeyen bitkinlik hali, sabah uyanmakta güçlük, sabah uyuşukluğu, algılama ve anlamada azalma, dikkat yeteneğinde kayıp, hatırlayamama, konsantrasyonda düşme, aşırı uyumaya rağmen hep uykusuz olma hali, vücutta uyuşma, karıncalanma görülebilir” ifadelerini kullandı.

VİDEO:

HABER: SITKI TAŞEL

Güncelleme Tarihi: 30 Ağustos 2019, 01:36

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137