AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İnsan Hakları Başkanı Leyla Şahin Usta, İpekyolu Çocuk ve Gençlik Merkezi’nin hayata geçirildiği alanda incelemelerde bulundu.

MKYK Üyesi Metin Bulut, Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Sabuncu, AK Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze, Tarım ve Orman İl Müdürü Turan Karahan ile birlikte alanda incelemelerde bulunan Usta, yetkililerden bilgiler aldı.

“HEYECANI CANLI OLARAK SİZLER İLE PAYLAŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta İpek Yolu Gençlik ve Konaklama Merkezinin tüm çalışmalarının hızla devam ettiğini söyleyerek “Eğitim atölyeleri konaklamalar binalarımız, idari bina alanı, organik tarım alanı, okçuluk, binicilik, paintball olanı bunların hepsi sahada yerleri belirlenmiş ve ayrı ayrı çalışmaları devam ediyor. Biz inşallah temelleri atılıp binaların çıktığı bu alanın üzerinde kısa sürede gençlerin ve çocukların koşturduğunu göreceğiz. Burada ki heyecanı canlı olarak sizler ile paylaşmaya devam edeceğiz ”dedi.

“ELAZIĞLILARIN VE TÜM TÜRKİYE’NİN ULUSLARARASI ALANIN HİZMETİNE SUNACAĞIZ”

Şahin Usta emeği geçen tüm herkese tek tek teşekkür ederek “  Ben burada emeği geçen herkese Milletvekilimiz Metin Bulut’a, Belediye Başkanımız Mücahit Beye, İl Özel İdaresine, İl Özel İdaresinde görev yapan bütün mühendis, memur emeği geçen arkadaşlarımıza valiliğimize ve burada organik tarım alanı oluşturmak için Tarım Bakanlığımıza ve onun burada temsilini yapan İl Tarım Müdürlüğümüze teşekkür ediyorum. DSİ’ye güneş enerjisi sistemi kuracağız DAP’a böylelikle ile emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Şuan da alanda çalışmalar devam ediyor. İnşaat işçilerimize, şeflerimize, hepsine çok çok teşekkür ediyorum. Biliyorum büyük bir öz veri ile çalışıyorlar. Kışın bile bu inşaat durmadı çalışmalar devam etti. Ben hepsine teşekkür ederek inşallah kısa sürede hizmete geçirmek hedefimizi hayata geçirerek burayı canlı, neşeli, hizmet veren ve hizmet verdiği kadar da üreten bir alan olarak da Elazığlıların ve tüm Türkiye’nin uluslararası alanın hizmetine sunacağız teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.