Usta, Hayvan Hastanesi’nde İncelemelerde Bulundu

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, İnsan Hakları Başkanı ve Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, Elazığ Belediyesi Hayvan Hastanesi ve Geçici Bakım Evi’ni ziyaret etti.

Usta, Hayvan Hastanesi’nde İncelemelerde Bulundu

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz ve AK Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze’ninde katıldığı ziyarette AK Parti İnsan Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta, Elazığ Belediyesi’nin yapmış olduğu çalışmaları gezdiklerini ve her birinin güzel hizmetler olduğunu belirtti.

“SOKAKTA KALMIŞ KİMSESİZ HAYVANLARA SAHİP ÇIKILIYOR”

Hayvan Hastanesi ile ilgili değerlendirmede bulunan Usta, “Elazığ Belediyemizin Hayvan Hastanesi ve Geçici Bakım Evi’ni ziyaret ettik. Bugün burada verilen hizmet belki Türkiye'nin çok ender yerlerinde verilen hizmetlere eşdeğer. Sokakta kalmış kimsesiz hayvanlara sahip çıkılıyor. Hastalıkları, tedavileri, ameliyatları, beslenmeleri düzenli bir şekilde yapılıyor. Yeni doğum yapmış hayvanlarımızın yavrularıyla birlikte barınmaları sağlanıyor ve sonrasında tekrar kendi doğal ortamlarına bırakılıyor. Arzu eden vatandaşlarımızın hayvanları sahiplenebilmeleri için de imkan sunuluyor. Hayvan Hastanesi ve Geçici Bakım Evi’nin her yerini gezdik. Ameliyathanesinden hayvanların barınağına kadar her yer temiz. Çok titiz bir çalışma ve örnek bir proje emeği geçen herkesi tebrik ediyoruz. Hayvan hakları noktasında aslında bir şehirde gösterilebilecek en büyük hassasiyet. Elâzığ’ı bu yönden de tebrik ediyorum" dedi.

Güncelleme Tarihi: 05 Eylül 2018, 18:31

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137