“Üyelerimizin refah içinde yaşaması için…”

Memur-Sen ve Doğa Koleji arasında indirim protokolü imzalandı. İmzalanan protokol ile dernek üyeleri yüzde 30’a varan indirimden faydalanabilecek.

“Üyelerimizin refah içinde yaşaması için…”

Memur-Sen ve Doğa Koleji arasında indirim protokolü imzalandı.

“ÜYELERİMİZİN DAHA REFAH İÇİNDE YAŞAYABİLMELERİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

İmza protokolüyle üyelerin yüzde 30’a varan indirimden faydalanabileceğini söyleyen Memur-Sen İl Temsilcisi İbrahim Bahşi, “Memur-Sen il özelinde akaryakıt, sağlık, eğitim diğer iş kollarında meslek gruplarında firmalarla ilimizin yerel firmalarıyla iş yerleriyle indirim anlaşmaları yaparak üyelerimizin daha refah içinde yaşayabilmeleri içinde bize il bazına düşen bu konuklarda çalışmalar yapmaktayız. Bugünde Doğa Koleji ile üyelerimizin eğitim anlamında faydalanabilmesi için %20’lik bir anlaşma yapıyoruz. Peşinatta %5 kardeşlerde %5 olmak üzere %30’a kadar bir indirim yapıyoruz”dedi.

“EKONOMİK ANLAMDA FAYDALANABİLECEĞİ SÖZLEŞME OLUŞTURDUK”

Sözleşmenin hayırlı olmasını temenni eden Doğa Koleji Müdürü Hüseyin Ulukaya, “Memur-Sen Konfederasyonu, üyelerine özelde ekonomik, sosyal ve kültürel anlamda çıkarlarını korumak için bir araya gelmiş bulunmakta. Ülke genelinde de haksızlıklara, hukuksuzluklara karşı mücadele etmek için bir araya gelmiş, değerli sendika başkanlarımızla beraberiz. Bizlerde onların ekonomik anlamda faydalanabileceği sözleşme oluşturduk. İnşallah hayırlı uğurlu olur. Bizlerde kendilerine teşekkür ediyoruz ”ifadelerinde bulundu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137