Şehit Mehmet Öter Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bünyesinde uygulama oteli faaliyete başlayacak.

Ancak bir dönem tozdan ve çamurdan geçilmeyen otel ve okul çevresi 19 Mayıs 2020 tarihinden başlatılan yoğun çalışmalarla asfalt dökümüne hazır hale getirilmişti.

Bugün itibariyle de Fen İşleri Müdürlüğü tarafından asfalt serimine geçildi. Diğer yandan aynı alan içinde Park ve Bahçeler Müdürlüğü de ağaçlandırma ve yeşillendirme çalışmalarına eş zamanlı başladı.

“OTELİMİZİ HİZMETE AÇMAK İÇİN HUMMALI ÇALIŞMA BAŞLATTIK”

Elazığ depreminde 250'den fazla depremzedeyi 2 ay boyunca okulun uygulama otelinde misafir ettiklerini söyleyen Okul Müdürü Cengiz Temiz, bu süreçten hemen sonra da otelimizi Elâzığ’ımızın hizmetine açmak için hummalı bir şekilde çalıştıklarını belirtti.

“BELEDİYE EKİPLERİNE ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM”

Uygulama Oteli çevresindeki alanın, modern bir görünüme kavuşması için Elazığ Belediye Başkanımız sayın Şahin Şerifoğulları'na destek talebinde bulunduğunuz da, sayın başkanımız, belediye olarak eğitime her zaman desteğe hazır olduklarını ve ilgili birimlere bu konuda talimat vereceğini söyledi. Bu anlamda ilgili birimleri okulumuzun hizmetine tahsis etmişlerdir. Bu vesileyle başta milletvekilimiz sayın Zülfü Demirbağ’a, Belediye Başkanımız sayın Şahin Şerifogulları olmak üzere belediye birim müdürleri ve çalışanlarına şükranlarımı sunuyorum” dedi.