Yeniden Refah Partisi Elazığ teşkilatı Ağustos ayı il divan toplantısını yaptı.

Yeniden Refah Partisi Nailbey mahallesindeki İl binasında gerçekleşen Ağustos ayı İl Divan Toplantısına, Yeniden Refah Partisi Elazığ İl Başkanı Fikret Uymaz, Merkez ilçe Başkanı Oğuz Duman, Yeniden Refah Partisi elazığ il yönetim kurlu ve merkez ilçe yönetim kurulu üyeleri, gençlik kolları üyeleri, ilçe başkanları ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, belde ve mahalle başkanları ve çok sayıda partilileri katıldı.

Toplantıda ilk konuşmayı Yeniden Refah Partisi Elazığ İl Başkanı Fikret Uymaz yaptı.

UYMAZ: SORUMLULUKLARIMIZIN BİLİNCİYLE ÇALIŞMAYA DEVAM EDİYORUZ

Konuşmasına selamla ve teşekkür ile başlayan Uymaz, “Toplantımıza katılımlarımdan ötürü değerli dava büyüklerimize Teşkilat mensuplarıma, kıymetli hemşerilerimize ve dava arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunuyorum. Milli Görüş'ün ikinci 40 yılında, davamızın Hünkâr Mahfili Elaziz'imizde sorumluluklarımızın bilinciyle çalışmaya devam ediyoruz. Türkiyede Maddi ve Manevi Kalkınmayı tesis edeceğiz. Bu maddi ve Manevi kalkınmadan Elazığ da hak ettiği payı elbette alacaktır” dedi.

İl Divan toplantısı, Merkez ilçe Başkanı Oğuz Duman’ın yapılan çalışmalar hakkında verdiği bilgilerden sonra Yeniden Refah Partisi Elazığ İl yönetimi birim başkanları ve İlçe başkanlarının sunumları dilek temenniler ve yapılan ikramlarla son buldu.