3 olaya suçüstü baskında, uyuşturucu tacirleri yakayı ele verdi.

Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, uyuşturucu ile mücadele kapsamında Elazığ genelinde meydana gelebilecek uyuşturucu madde kullanımı, ticareti ve sevkiyatının önlenmesine yönelik çalışma yaptı.

Yürütülen çalışmalar kapsamında şehrin farklı bölgelerinde gerçekleştirilen kontroller sırasında 2’si uyuşturucu madde alış-verişi yapıldığı, 1’i de uyuşturucu madde kullanılan alana suçüstü baskın yapıldı.

Tespit edilen üç yere yapılan baskında, uyuşturucu madde ticareti yaptığı tespit edilen 4 şahıs yakalandı, 6 şahsa da uyuşturucu madde kullanmak suçundan adli işlem yapıldı.

Şahısların üst aramasında, fişeklenmiş vaziyette 10 adet esrar maddesi, 4 deste içime hazır eroin maddesi, 12 adet ecstasy hap ve 1 kilo 43 gram da metamfetamin maddesi ile satıcı şahıslardan birinin ikametinde detektör köpeği Şimşek eşliğinde yapılan aramalarda da 23 gram bonzai ve 8 gram eroin maddesi ele geçirildi.

Öte yandan il genelinde denetimler sırasında şüpheli görülen bir şahsın üst aramasında 7 gr toz esrar maddesi ele geçirildi… Şahıs hakkında adli işlem yapıldı, uyuşturucu madde kullanmak suçundan aranma kaydı bulunan 1 şahıs da yakalanarak, gözaltına alındı.

Adli işlemleri tamamlanarak, adli mercilere sevk edin şahıslardan ikisi uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.