Uyuşturucu Operasyonunda 3 Farklı Suçtan Aranan Şahıs Tutuklandı

Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmalar esnasında bir aracın bagaj kısmına zulalanmış 7 kilo 710 gram kubar esrar maddesi ele geçirildi. Olayla ilgili 2 şahıs gözaltına alındı. Mahkemeye çıkarılan şahıslardan birisi tutuklandı.

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Farklı Suçtan Aranan Şahıs Tutuklandı

Uyuşturucu madde sevkiyatını engellemek amacıyla Emniyet Müdürlüğü ekipleri çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan operasyona arabanın bagaj kısmına zulalanmış 7 kilo 710 gram kubar esrar maddesi ele geçirildi.

Olayla ilgili 2 şahıs yakalanarak adliyeye sevk edildi. Yakalanan şahıslardan A.D. isimli şahsın ise 3 farklı suçtan arandığı tespit edildi. Mahkemeye çıkarılan A.D. isimli şahıs tutuklandı.

Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüzce, uyuşturucu ile mücadele kapsamında ilimiz genelinde meydana gelebilecek uyuşturucu madde kullanımı, ticareti ve sevkiyatının önlenmesine yönelik olarak 26 Şubat 2019 tarihinde yapılan çalışmalar sırasında; ilimiz merkezinde şüpheli görülen bir araç ekiplerimiz tarafından durdurulmuş ve yapılan aramalarda bagaj kısmına zulalanmış 4 paket içerisinde toplamda 7.710 gr kubar esrar maddesi ele geçirilmiştir. Konu ile ilgili olarak araçta bulunan A.D. ve F.Y. isimli şahıslar yakalanarak gözaltına alınmıştır. Şahıslar hakkında yapılan detaylı incelemeler neticesinde ise, A.D.’nin 2’si uyuşturucu madde ticareti yapmak ve 1’i de yağma suçundan olmak üzere toplam 3 suçtan arandığı tespit edilmiştir. Şahıslar, tamamlanan işlemlerinin ardından 27.02.2019 günü adliyeye sevk edilmiş olup çıkarıldıkları mahkemece A.D. tutuklanarak ceza evine gönderilmiştir” denildi.

HABER: SITKI TAŞEL

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137