Uzman Doktor Kapan: İlaçsız Ve Cerrahi Müdahale Yapmadan Tedavi Edebiliyoruz

Uzman Doktor Oktay Kapan, ilaçsız ve cerrahi olmayan yeni bir tedavi yöntemini daha Elazığlılar ile buluşturdu. Kapan, TMS adlı yeni cihazla birçok ağrı ve sağlık probleminin güvenli bir şekilde tedavi edildiğini söyledi.

Uzman Doktor Kapan: İlaçsız Ve Cerrahi Müdahale Yapmadan Tedavi Edebiliyoruz

Elazığ’da ilk ve tek olan TMS cihazı, ağrılar başta olmak üzere birçok sağlık problemini ilaçsız ve cerrahi olmayan yöntemle tedavi ediyor.

KAPAN: FDİ TARAFINDAN ONAY ALMIŞTIR

Dr. Oktay Kapan, “Özellikle son yıllarda güvenli tedavi yöntemi sunan bir cihaz; TMS. TMS’nin uzun adıyla Transkraniyal Manyetik Stimülasyon cihazı olarak geçmektedir. Bu cihaz ile yapılan tedavilerin birçoğu Amerika Birleşik Devletleri’nin gıda ve ilaç kurumu FDİ tarafından onay almıştır” ifadelerini kullandı.

Mediline Hastanesi Nöroloji Uzmanı Doktoru Oktay Kapan’ın Elazığlılar ile buluşturduğu TMS cihazı sayesinde, vatandaşların tedavi için başka şehirlere gitmesine gerek kalmadı.

KAPAN: HER SEANS 5 İLE 45 DAKİKA ARASINA SÜREBİLİR

Nöroloji Uzmanı Doktor Kapan, “Bilinen hiçbir yan etkisi yok. Şimdiye kadar hiçbir yan etki çıkmamıştır. Yöntem olarak da kafa tasına dışarıdan yaklaştırılan elektrotlar vasıtasıyla doğru ekim verilerek yapılan bir yöntem. Doğru akım olarak da 1-2 mili amper civarında akım kullanılır. Kesinlikle iğnesiz, ağrısız, ilaçsız bir tedavi yöntemidir. Sadece ağrılar için değil, baş ağrıları başta olmak üzere kronik vücut ağrıları, nöropatik ağrılar, polönöropatik ağrılar, bunun dışında panik bozukluk, opicik bozukluk, depresyon, stres, sıkıntı, anksiyete gibi durumlarda da kullanılabilir. Ek olarak felçlerde, Parkinson hastalıklarında, yine günümüzde çok gördüğümüz öğrenme bozukluklarında kullanılır. Ayrıca çok etkili bir yöntemi de mevcut. Bu da Tinnitus dediğimiz kulak çınlaması. Maalesef ki kulak çınlamasında şimdiye kadar çok ciddi bir yol alamamıştık. Ama bu cihazla birlikte bunu da başaracağımızı düşünüyorum. Yine bunun yanında bağımlılık tedavisinde özellikle sigara bağımlılığı, alkol bağımlılığı ve madde bağımlılığında kullanmaktayız. Seans seans uygulanan bir tedavi. Genelde hastaya ve hastalığa bağlı olmak üzere yapılan seanslar 10 ile 20 defa olabilir. Her seans 5 ile 45 dakika arasına sürebilir” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 16 Ocak 2021, 15:37

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Ufuk Küskün
Ufuk Küskün - 3 yıl Önce

Hocam bu alet karı dırdırı yüzünden oluşan baş ağrılarını da alıyormu

Fatma Kulualp
Fatma Kulualp - 3 yıl Önce

Hocam bitmek bilmeyen baş ağrılarım var. En kısa zamanda bu hizmetten faydalanacağım

Fatma ercel
Fatma ercel - 3 yıl Önce

Hangi hastanede tedavi ediyor ogrenebilirmiyim

MEDLİNE HOSPİTAL
MEDLİNE HOSPİTAL @Fatma ercel - 3 yıl Önce

bizim mekanda. buyurun bekleriz

Nazım Duman
Nazım Duman - 3 yıl Önce

Doktorumun çok eski hastasıyım her daim şifalı ellerinden şifa bulmuşumdur elerine emeğine sağlık rabim canına sağlık uzun ömürler dilerim

FAHRİ TEKİN
FAHRİ TEKİN - 3 yıl Önce

ALLAH CC SİZLERDEN RAZI OLSUN CANIM KARDEŞİM AMİN İNŞALLAH AMİN

Ramazan ozmen
Ramazan ozmen - 3 yıl Önce

Teşekkürler hocam sizlerle gurur duyuyoruz

Elazığ'da İlker Mediline Hospital'de
Elazığ'da İlker Mediline Hospital'de - 3 yıl Önce

Anlaşılan Elazığ'da İlker Mediline Hospital'de Yaşanıyor
Başarılarınızın Devamını Diliyorum Değerli Ekip

Ahmet
Ahmet - 3 yıl Önce

Elazığ’ın en iyisi


SIRADAKİ HABER

banner137