Elazığ Valisi Erkaya Yırık medya grubumuzu ziyaret etti.

Vali Yırık’ı Medya Grubumuz Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Yasemin Açık, Genel Yayın Yönetmenimiz Zeki Akbıyık, Spor Koordinatörümüz Coşkun Kamaç ve televizyon personellerimiz tarafından karşıladı.

Vali Erkaya Yırık, Kanal Fırat ve Kanal E Televizyonlarının stüdyolarını gezerek yayınlanan programlar hakkında bilgi aldı.

Medya grubunda yer alan birimleri tek tek gezen Vali Yırık’a yayınların nasıl gerçekleştirildiği anlatıldı. Vali Yırık, Elazığ’ın haber sitesi www.elazigsonhaber.com İnternet Haber Sitesi’ni de ziyaret etti.

“KENDİLERİNDEN BEKLENEN FAYDALI ÇALIŞMALARI MEYDANA GETİRİYOR”

Ziyaretlerinin ardından açıklamalarda bulunan Elazığ Valisi Erkaya Yırık, “Basınımız demokrasimizin olmazsa olmazlarından. Geldiğim günden beri söylüyorum, Elazığ’ımızda basın medya gerçekten idarenin devletin yapmış olduğu tüm faaliyetlere yakından alakalı. Bu da hoşuma gidiyor. İlimizin iki adet görsel basınından birisi Kanal Fırat. Buradaki dizayndan Kanal Fırat sahiplerinin göstermiş olduğu ilgiden gerçekten etkililiğin kalitenin nereden kaynaklandığını görmüş oluyoruz. Medyamızın çalışanları böylesine güzel bir ortamda kendilerinden beklenen faydalı çalışmaları meydana getiriyor” dedi.

“YASEMİN AÇIK HANIMI TEBRİK EDİYORUM”

Prof. Dr. Yasemin Açık’ı tebrik eden Vali Erkaya Yırık, “ben burada emeği geçen arkadaşlarımıza, başta Yasemin Açık hanımı tebrik ediyorum. Çalışanları gerçekten donanımlı, etkin. Çağla uyumlu cihazlarla donatılmış bir mekanı sağlamışlar. Kendisi de zaten bu noktada ödül almış bir arkadaşımız. Elazığ’ımızın basınının güçlü olması demek ki buradan kaynaklı. İmkanlar son derece güzel ve harika. İnsanlarımız Elazığ’da olan bitenleri güzel ortamda doğru bir şekilde alabiliyorlar. Ben tüm emeği geçenleri tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.