Vali Kaldırım Ağın'da Şehit Ailesini ve Köyleri Ziyaret Etti

Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, Ağın ilçesinde bir dizi ziyaretlerde bulundu. Gezilerine şehit ailelerini ziyaret ederek başlayan Vali Kaldırım, daha sonra Ağın'a yeni atanan Kaymakam Fatih Cıbıroğlu hayırlı olsun temennilerinde bulundu.

Vali Kaldırım Ağın'da Şehit Ailesini ve Köyleri Ziyaret Etti

Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, 15 Temmuz hain darbe girişiminde İstanbul Ticaret Borsası önünde şehit edilen Polis Memuru Mehmet Şevket Uzun'un ailesini Ağın'da ziyaret ederek Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın selamlarını iletti, istek ve taleplerini yerinde dinledi.

“ŞEHİTLERİMİZ CENNETLE MÜJDELENMİŞ AZİZ KARDEŞLERİMİZDİR”

Şehidimizin yakınları ile sohbet ederek, yakından ilgilenen Vali Kaldırım, "Şehitlerimiz, bu toprakları bizlere vatan yapmak için o mübarek canlarını gözlerini kırpmadan veren, cennetle müjdelenmiş aziz kardeşlerimizdir. Onların hatıralarını canlı tutmak, bizlere emanetleri olan bu vatana ve ailelerine sahip çıkmak boynumuzun borcudur. Devlet olarak ta bütün taleplerini karşılamada azami gayret ve hassasiyet gösteriyoruz. Sürekli şehitlerimizin aileleri ile bir araya gelerek onların dertleriyle hemhal oluyoruz. Bizler bir aile isek, bir ve berabersek, birbirimizin derdiyle dertlenmeyi, sevinçlerimizi paylaşmayı da bilmek zorundayız. Allah, bizleri onların şefaatine layık kılsın" şeklinde konuştu.

TALEP VE SORUNLARINI DİNLEDİ

Şehit Polis Memuru Mehmet Şevket Uzun'un ailesi ise, devlet yetkililerin kendilerini hiç bir zaman yalnız bırakmadığını ifade ederek ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdi. Ziyaret akabinde köyde yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Vali Kaldırım köy sakinleriyle bir araya gelerek talep ve sorunlarını dinledi.

YENİ ATANAN AĞIN KAYMAKAMINI ZİYARET ETTİ

Şehit ailesi ve köy ziyaretinin ardından Ağın'a yeni atanan Kaymakam Fatih Cıbıroğlu'nu ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ileten Vali Kaldırım, ilçe müdürleri ile de bir araya gelerek Ağın'dan yapılan çalışmalar, üretilen yöresel ürünler ve ilçenin tanıtımı konusunda uyarı ve önerilerde bulundu. Özellikle badem üretimi, Ağın Leblebisi, üzüm üretiminin önemine vurgu yapan Vali Kaldırım Ağın ilçemizde yürütülen “Sakin Şehir” ve turizm çalışmalarının da hız kesmeden yürütüldüğünü vurguladı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
MEHMET KÜNKÜL
MEHMET KÜNKÜL - 5 yıl Önce

HELAL OLSUN SAYIN VALİM HEM ELAZIĞIMIZA HEMDE ELAZIĞSPORUMUZA YAPTIGINIZ HİZMETLERDEN DOLAYI İYİKİ VARSINIZ.SAYGILARIMLA

SIRADAKİ HABER

banner137