Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, anneler günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

KALDIRIM: BİZLERE KARŞILIKSIZ SEVGİNİN EN GÜZELİNİ VERMİŞLERDİR

Vali Kaldırım, “Toplumumuzun temelini oluşturan aile, ailenin temel yapı taşı ise annedir. Annelik aynı zamanda insanlık değerlerinin zirve noktalarını temsil etmektedir. Sevgi, şefkat, sabır ve fedakârlıkla sağlıklı nesillerin yetiştirilmesinde önemli bir sorumluluk üstlenen annelerimiz, şefkat dolu yürekleri ile bizleri adeta ilmik ilmik işleyerek hayatımıza yön vermiş ve bizlere her zaman yol gösterici olmuşlardır. Bizlere karşılıksız sevginin en güzelini vermişlerdir” dedi.

KALDIRIM: DÜNYADAKİ EN YÜCE DUYGULARDAN BİRİSİDİR

Vali Çetin Oktay Kaldırım, “Annelik yeri doldurulamayan, değeri hiçbir şeyle ölçülmeyen, tarifi imkânsız dünyadaki en yüce duygulardan birisidir. Yani anne demek dünyada ki tüm güzellik ve değerlerin temerküz ederek tek kelimeyle ifade edilmesidir. Nitekim yüce dinimizde “Cennet annelerin ayakları altındadır.” demek suretiyle analık makamının ne denli yüce bir makam olduğunu vurgulamak istemiştir. Feragat ve fedakârlığın timsali olan annelerimiz hayatımız boyunca rehberimiz, eğitimcimiz ve zorlu hayat yolculuğumuzda kutup yıldızımızdır. Onlara layık birer evlat olmak, onları mutlu etmek ve onlara hak ettikleri değeri vermek biz evlatlar olarak en büyük vazifemizdir” diye kaydetti.

KALDIRIM: HEPSİNE AYRI AYRI SEVGİ VE SAYGILARIMI SUNUYORUM

Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, “Bu duygu ve düşüncelerle, yüreğinde taşıdığı sınırsız sevgi ve sabırla eli öpülesi başta şehit ve gazi anneleri olmak üzere tüm annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyor, hepsine ayrı ayrı sevgi ve saygılarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.