Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, ilçelerini gezmeye devam ediyor. Vali Kaldırım’ın bu kez durağı Arıcak ilçesi oldu.

Arıcak ilçesine kurum müdürleriyle birlikte adeta çıkartma yapan Vali Kaldırım’ın ilçe ziyareti oldukça yoğun geçti.

KÜTÜPHANE AÇILIŞI YAPILDI

Vali Kaldırım ilçede kütüphane açılışına katıldı. Emniyet Genel Müdürlüğünce her ile bir kütüphane projesi kapsamında Arıcak ilçesinde yaptırılan ve şehidimiz Coşkun Özcan’ın isminin verildiği Z-kütüphanesinin açılışı gerçekleştirildi. Kütüphaneyi hizmete açan Vali Kaldırım eğitimin ve okumanın önemine değindi…

KAYMAKAMLIK VE BELEDİYEYE ZİYARET

Vali Kaldırım daha sonra Arıcak Kaymakamlığını ziyaret etti. Kaymakam Mevlüt Şekerci’den ilçe hakkında brifing alan Vali Kaldırım, yapılan çalışmaları değerlendirdi. Vali Kaldırım, Arıcak Belediyesini de ziyaret ederek Başkan Ferit Yıldırım’dan belediye hizmetleri hakkında bilgi aldı.

MUHTARLARLA TOPLANTI

Vali Kaldırım, ilçeye bağlı köy ve mahalle muhtarlarını da unutmadı. Düzenlenen toplantıda muhtarlarla bir araya gelen Vali Kaldırım, muhtarların talep ve isteklerini dinledi. Muhtarlar isteklerini Vali Kaldırım’a illetti Vali Kaldırım da isteklerin yerine getirilmesi için çalışmaya devam edeceklerini belirtti.

ARICILARA KOVAN DAĞITILDI

“Doğal ve Organik Arıcılığın Geliştirilmesi” projesi kapsamında, ilçede bir programda düzenlendi. Yapılan programda Arıcak ilçesindeki 30 arıcıya 560 adet arı kovanı dağıtımı yapıldı.

ŞEHİT AİLESİNE ZİYARET

İlçede yoğun bir tempoda ziyaretini sürdüren Vali Kaldırım; 2016 yılında Bingöl Karlıova ilçesi kırsalında düzenlenen operasyonda şehit düşen Güvenlik Korucusu Mustafa Aydemir’in Arıcak ilçesinde ikamet eden ailesini de ziyaret etti. Vali Kaldırım, şehidimizin babasına Kur’an-ı Kerim ve bayrak takdim etti. Ayrıca Kaldırım, terörle mücadelede Arıcak’ta önemli görev üstlenmiş emekli Güvenlik Korucularıyla da bir araya geldi.

ESNAF VE VATANDAŞLA SOHBET ETTİ

İlçe sakinleriyle de tek tek sohbet eden Kaldırım, esnaflarında sorunlarını dinledi. Vali Çetin Oktay Kaldırım, Arıcak ziyaretleri kapsamında Ahmet Gülşen’in vefat eden eşi merhume Fatma Gülşen’in taziyesine katılarak ailesi ve yakınlarına başsağlı temennisinde de bulundu.

TRABZONSPORLULAR DERNEĞİNE ZİYARET

Vali Çetin Oktay Kaldırım, Arıcak Trabzonsporlular Derneği ve yeni kurulan amatör spor kulübünü ziyaret ederek faaliyetleri hakkında bilgi aldı ve futbol takımına amatör ligde başarılar diledi...

Vali Kaldırım, yoğun Arıcak programının ardından akşam saatlerinde şehre döndü.