Vali Kaldırım, Başkan Şerifoğulları ve Rektör Demirdağ Acı Olayla İlgili Açıklamada Bulundular

Fırat Üniversitesi Rektörü Kutbeddin Demirdağ’ın babasının hayatını kaybetmesi dolayısıyla Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım ve Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları Fırat Üniversitesi Hastanesi morgunda Rektör Demirdağ’a geçmiş olsun ziyaretinde bulunarak başsağlığı dileklerini ilettiler.

Vali Kaldırım, Başkan Şerifoğulları ve Rektör Demirdağ Acı Olayla İlgili Açıklamada Bulundular

Fırat Üniversitesi Rektörü Kutbeddin Demirdağ’ın babası Cafer Demirdağ 80 yaşında tren kazası sonucunda hayatını kaybetti.

Fırat Üniversitesi Rektörü Kutbeddin Demirdağ’ın babasının vefat haberini alan Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım ve Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Rektör Demirdağ’a Fırat Üniversitesi hastanesi morgunda geçmiş olsun ziyaretinde bulundular.

KALDIRIM: BÜTÜN ELAZIĞ’A BAŞSAĞLIĞI DİLİYORUM

Fırat Üniversitesi Hastanesi’nde açıklamada bulunan Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, “Akşam acı bir haberle sarsıldık. Kıymetli rektörümüzün babası Cafer amcamız elim bir kaza sonucu vefat etti. Tren çarpması sonucu böyle bir hadise vuku geldi. Allah kendisine gani gani rahmet eylesin. Değerli bir insandı değerli bir büyüğümüzdü. Hem sayın rektörümüze hem kıymetli eşine 9 tane evladı var. Evlatlarına, yakınlarına, torunlarına hepsine başsağlığı diliyorum. İnşallah mekanı cennettir, cennet olur. Bütün Elazığ’a başsağlığı diliyorum. Bütün vatandaşlarımıza başsağlığı diliyorum. Tüm Elazığ burada acısını, kederini paylaşmak için. Hem rektörümüz hem kıymetli babası burada sevilen, sayılan bir şahsiyetti. Ben gani gani rahmet diliyorum. Yatın öğlen namazında İzzetpaşa Cami’nde cenazesi kılınıp Asri Mezarlıkta defni yapılacak. Rektörümüze, ailesine, yakınlarına, hepsine başsağlığı diliyor, bütün hemşehrilerimizin de acısını paylaşıyorum” ifadelerini kullandı.

ŞERİFOĞULLARI: HOCAMA VE YAKINLARINA SABIRLAR DİLİYORUM

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ise, “Elim bir trafik kazası, tren kazası sonrasında vefat etti. Ben rektör hocama başsağlığı diliyorum. Ailesine sabırlar diliyorum. Rabbim gani gani rahmet eylesin. Rektör hocamı izim için değerli, kıymetli. İlimizin yetiştirdiği ender bilim adamlarından bir tanesi. Babasının vefatıyla birlikte acısını paylaşmak üzere bizde buradayız. Yarın öğlen namazında İzzetpaşa Camisi’nde cenaze namazı kılınarak Asri Mezarlığına defnedilecek. Tüm Elazığ’ın başı sağ olsun. Bir kez daha hocama ve yakınlarına sabırlar diliyorum. Rabbim gani gani rahmet eylesin” şeklinde konuştu.

Fırat Üniversitesi Rektörü Kutbeddin Demirdağ ise, “Söylenecek bir şey yok. Allah rahmet etsin diyorum” diyerek gözyaşlarına hakim olamadı.

HABER: SITKI TAŞEL

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137